|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | #1 | 
|  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: grodzisk maz 
				 Motocykl: VARADERO SD01   Online: 5 dni 2 godz 37 min 17 s | 

Może ktoś mi doradzi jakie oponki zapodać do viaderka coby choć troszkę było podobne do     ps. 70 % czarne 30% teren (szuterki) 
				__________________ Gerard-wspaniały mąż idealny kochanek   | 
|  |   | 
|  | #2 | 
|  Zarejestrowany: Jul 2008 Miasto: Strzelce Opolskie 
				 Motocykl: CBR 1100 XX   Online: 3 tygodni 5 dni 19 godz 31 min 12 s | 

ANAKEE II ...tak sobie myślę ;-) Mój serdeczny kolega ujeżdża Viadro na TKC 80...ale tył chyba szybko schodzi :-D | 
|  |   | 
|  | #3 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Sępólno 
				 Motocykl: RD07   Online: 1 tydzień 5 dni 18 godz 43 min 40 s | 

Najlepiej zgłoś sie do Huberta on Ci coś doradzi    | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Jaki świeży jaki świeży ??  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s | 

Gerard już ze mną już rozmawiał ale nie mam pojęcia po ilu kilometrach schodzi TKC w Wiadrze... Wiem że w KTM Adv po około 5000 km ale tak na prawdę wszystko zależy pewnie od stylu jazdy. Na Polskie szutry tak na prawdę pewnie wystarczą Anakee ... Nie wiem jak w piachu, Afryczka idzie na Anakach ale czy Varadero również  Kto miał w Wiadrze kiedyś TKC na rozpoczęciu sezonu chyba w Bieszczadach   
				__________________ Hubert | 
|  |   | 
|  | #5 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2008 Miasto: Złocieniec 
				 Motocykl: 2xRD07   Online: 3 tygodni 17 godz 32 min 14 s | 

Hubert ,masz jakieś wieści co z Michelinem? Na przyszły tydzień potrzebuję Anakee na przód bo mi przegląd wychodzi a z moją nie chcę robić obory chociaz i tak pewnie pieczątkę by przybili.
		 | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Jaki świeży jaki świeży ??  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s | 

Paweł,   żeby wątku nie zaśmiecać .. 
				__________________ Hubert | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Administrator  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Poznań 
				 Motocykl: RD07a   Online: 1 miesiąc 6 dni 10 godz 43 min 22 s |  | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Dołączył: Sobota, 14 Stycznia 2006  Zarejestrowany: Jan 2006 Miasto: Gorzkie Pole/k.Poznania 
				 Motocykl: xl883 Iron   Online: 5 dni 8 godz 39 min 40 s | 

Tak tkc w viadrze miał Marcel i jak pamietam to mówił ze schodzi "w oczach" moim zdaniem Viadro jest troszkę za duże i za ciężkie na TKC i albo anakee albo tourance. Te oponki na każdym suchym szuterku dadzą radę, a pioch i blotko to już inna sprawa... ale Viadrem po mega tszodzie chyba jeździć nie będziesz  pozdro! 
				__________________ HD | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Zarejestrowany: Apr 2010 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: XLV 1000   Online: 19 godz 20 min 13 s |  | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| BANDA LUBLIN  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Lublin 
				 Motocykl: RD04 Przebieg: Kręcony   Online: 3 miesiące 3 tygodni 1 godz 2 min 52 s | 

Ha, wszystkim da rade i na kazdych oponach, pytanie jakim kosztem? Od siebie potwierdze, po doswiadczenaich z duzym Gsem,a to ta sama liga wagi, mocy jak wyzej. Touarance i Anakee gdzie One rowniez zejda i nie ma recepty na dlugowiecznosc, ale choc bedzie jazda przednia na szutrze i na czarnym, a nie mordenga jak w przypadku tanszych wynalazkow. Pogdybam troche, wiec... gdybym mial jednak ujerzdzac Viadro lekko hardkorowo na utwardzonych szutrach, czesciej niz przedstawiles procentowo, to wszedl bym w Tkc. Ceny porownywalne, a jazda calkiem inna. Wtedy bedzie troche podobne do    Zdrowka. | 
|  |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Pytanie do posiadaczy KTM - jakie opony lubicie ??? | hubert | KTM | 21 | 18.01.2023 20:54 | 
| Jakie opony na wschut? | Lupus | Przygotowania do wyjazdów | 125 | 06.08.2013 22:09 | 
| Gruzja -jakie opony | cichy | Przygotowania do wyjazdów | 31 | 14.09.2012 13:11 |