|
|
|||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#71 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 23 godz 16 min 41 s
|
Nie mam śmiałości sprawdzić
![]() ![]() ![]() Oglądałem ten motocykl - ale moje poczucie estetyki zostało zabite - lusterka /wysoka kiera i obcięta owiewka - powinien za to siedzieć
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Korzystając z przyjaznej temperatury na chwilę wyjechałem z domu i tak wyszło 360 km .
Trochę w deszczu, trochę w słońcu. VFR nie jeżdżona od wypadu do Brannej więc tym bardziej trzeba było przewietrzyć wydechy ![]() Tak wyszło ze dotarłem do tarasów widokowych w kopalnie w Bełchatowie. Jeden taki sobie (ten w Kleszczowie) drugi fajny( pod Żłobnicą)- kawał dziury w ziemi
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Administrator
![]() |
Takie chwilówki są fajne, po prostu przed siebie.
Chyba czas na powiększenie garażu, jak ostatnio byłem to jeszcze dało się w dwie osoby wejść, dawaj znać zrobimy
|
|
|
#74 |
|
Wczoraj VFR pojechała do nowego właściciela. Niech mu daje minimum tyle radości co mi
.Bardzo lubiłem ten motocykl. Kurcze nie sądziłem że ją sprzedam.....teraz ja ból głowy co dalej .I mam nadzieję na dalsze kontynuowanie wątku Jest kilka pomysłów ( skrajnie rożnych) od VFR800 FI do Tenere T7 czy KTM 890 czy 1090....zobaczymy. |
|
|
|
|
|
#75 |
![]() |
znam temat lol
zawsze są szczere 'ochy' i 'achy' ale koniec końców i tak widzimy tylko zadupek i trza żyć/jeździć dalej. oby zawsze była kontynuacja po takiej sprzedaży. tego wszystkim życzę.
|
|
|
#76 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 godz 19 min 41 s
|
Babel,ja to podsumuję obrazem
|
|
|
|
#77 |
![]() |
Ehehehe
w sedno
|
|
|
#78 |
|
Rav - nie kumam - ale podoba mi się
|
|
|
|
|
|
#79 |
![]() |
![]() https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Rejt...%20Rozbiorowym. W skrócie że Po moim trupie! Darcie szat I takie tam. Oczywiście nie trywializuje oryginalnego kontekstu tego obrazu.
|
|
|
#80 |
|
A dobra
za rano jest chyba - kumam![]() Coś faktycznie w tym jest .... Z tym że maiłem ją przeszło 3 lata - były to mega 3 lata i pewnie będę gdzieś miał myśli po co ja sprzedałem- dzięki niej np. było mi dane poznać Rava na żywo w Brannej Ale dla higieny czas coś zmienic ... mam już swoje lata i nigdy nie wiadomo jak długo zdrowie pozwoli na jazdę czymś innym jak "czoper"....Także ten jest kilka pomysłów , kasa jest tylko muszę się zdecydować a i przymierzyć bo w moim przypadku to wzrost jest ograniczeniem...
|
|
|
|