|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#601 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 2 tygodni 6 dni 20 godz 26 min 12 s
|
W domu nie mam żadnego plastiku ani styropianu. I nie będzie , a jak już to minimalnie.
Rozumiem że dziki wchodzą do domów i pożerają papier do pieczenia? Skąd te dziki mają ten PFAS w wątrobie? Możesz podać źródło? Muszę znaleźć badanie frauenhifer Institut , gdzie badali jedna łopatę na ścieranie. Chodzi o to, że deszcz, śnieg, wiatr ścierają te łopaty. Skąd w tych dzikach ten plastik?
|
|
|
#602 |
|
arbozeniak
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 2 tygodni 5 dni 17 godz 10 min 37 s
|
|
|
|
|
|
|
#603 |
|
arbozeniak
|
|
|
|
|
|
|
#604 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Z Twoją logiką nie mam zamiaru polemizować. Nie wchodzę na ten level. Poczekam aż przejdziesz do czynów.
https://africatwin.pl/showthread.php?t=18200&page=13 |
|
|
|
|
|
#605 |
|
arbozeniak
|
Fajnie, to mi się najbardziej podoba:
https://africatwin.pl/showpost.php?p...&postcount=127 A idzie, idze, bajoku. |
|
|
|
|
|
#606 |
|
Fazi przez Zet
|
Emek, pytanie aktualne. Skąd u dzikow w wielu rejonach wiatrakowych, tyle PFAS w wątrobie?
Jest zakaz spożycia i nakaz utylizacji. Nawet psu nie możesz dać.
|
|
|
#607 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Fazik skąd ja mam kurła wiedzieć co wpierdalają dziki w NRD?
|
|
|
|
|
|
#608 |
|
arbozeniak
|
|
|
|
|
|
|
#609 |
![]() |
Idzie lepsze, będą butelki skupować, plastik itd ale mortadelę dostać w papierze to rarytas chyba teraz jest
![]() Tak to prawda w tamtej komunie wszystko można było sprzedać na skupie, folii i plastików praktycznie nie było.
|
|
|
#610 |
|
Fazi przez Zet
|
Emek, nie rób że mnie idioty ani z ludzi którzy tę wątroby badaja. To wszystko pochodzi z łopat wiatraków które się ścierają mechanicznie. Dzik nie ryje w plastikowej kuchni, w szafie, na smietnisku, nie pije wody przez plastikowa słomkę, ryje na wolnej przestrzeni, gdzie glownym źródłem plastiku jest właśnie wiatrak. I nie ma tego mało, jeśli wątrobę dzika trzeba oddać do utylizacji aby nie trafiła do łańcucha pokarmowego ludzi.
Nie umiem znaleźć tego frauenhofera o tym wiecznym plastiku. Kiedyś go tu linkowalem. Pewnie skasowali jak większość o zdrowej szczepionce. Ciekawe co Chomik powie o Czarnobylu w nowej komunie i jego ukrywaniu.
|