|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  24.06.2010, 20:22 | #1 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Gdynia moje miasto 
				 Motocykl: Szafirowa Dama XT   Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s |  Spotkania, Zjazdy, Zajazdy, Odwiedziny 

no taki wątek sobie pozwoliłam założyć,  co by zmotywować Lejdiski do wycieczek w kierunkach północnych, południowych, wschodnich i zachodnich....  a jak już się któraś wyprawi to niech się chwali i montuje lokaleską ekipę na śmigankoooo!!!! ktoś w końcu wybiera się w wekend na półwysep co by pośmigać po pomorskich szutrach i zgłębiać tajniki windsurfingu ? pozdrufka Megi | 
|   |   | 
|  25.06.2010, 00:33 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: EXC 200, EXC 250 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s |   

super idea!   to ja tylko pragnę dodać, iż kierunek Wawa może być atrakcyjny (wbrew pozorom..  ), gdyż zawsze na Was tu czeka: kimka w pokoju jogowym  micha wegetariańskiego żarełka  i cieplutki garaż  Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie  A z konkretów spotkaniowo-wyjazdowych: 1. czy ktoś może nagrał nasz Kwidzyn?  2. czy Gang Domin rozważa przyjazd do Wawy na zbiorowe oglądanie (termin ustalimy wspólnie)? bo bez Was, to już nie to samo...   
				__________________ Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata  Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być   | 
|   |   | 
|  28.06.2010, 23:37 | #3 | 
| Surykatka  Zarejestrowany: Jul 2009 Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia 
				 Motocykl: Africa Singel - Dominator   Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s |   

[QUOTE=ucek;121128]... gdyż zawsze na Was tu czeka: kimka w pokoju jogowym   micha wegetariańskiego żarełka  i cieplutki garaż  Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie  Ucek kusić to ty umiesz .... Co do Gangu Domin to jest to do przegadania ... i ustalenia jakiejś daty. W moim przypadku najwcześniejszy wolny weekend szykuje się na koniec sierpnia ...  a może by tak gdzieś w połowie drogi się spotkać ... Przyznam że jestem zauroczona terenami w Borach Tucholskich i pewnie będę starała się tak patrzeć na mapę by tam była "połowa" drogi   | 
|   |   | 
|  29.06.2010, 22:02 | #4 | |
| Mixol S  Zarejestrowany: Jan 2010 Miasto: czarny las 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 4 tygodni 1 dzień 6 godz 24 min 48 s |   Cytat: 
  Turne po stolycy  Ps. Zamienie Saaba 93 stan igła na DRZete!! | |
|   |   | 
|  25.06.2010, 01:17 | #5 | |
|  Zarejestrowany: Dec 2009 Miasto: Wrocek 
				   Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s |   Cytat: 
  w końcu tego jeszcze nie robiłam  pozdr. serdecznie   
				__________________ ...a jednak można żyć bez powietrza... | |
|   |   | 
|  25.06.2010, 04:06 | #6 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s |      melduję obecność 27.VI -4 VII w szałasie na Półwyspie Helskim, przez moment będzie mi towarzyszyć Ola  .  Jeśli jakiś zaprzyjaźniony Lejdis nas odwiedzi - frajda będzie przeogromna!     (kontakt z nami w tym czasie wył. tel - plaża nie podłączona do net'u   ) 
				__________________ Im więcej posiadamy radości, tym doskonalsi jesteśmy (B.Spinoza) | 
|   |   | 
|  28.06.2010, 23:49 | #7 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2010 Miasto: Rumia 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 21 godz 27 min 59 s |   

mój Domi gotowy i chętny na każdy wyjazd   gości też jak najbardziej przyjmę w gdyni  Megi, Dona kiedy pasuje Wam nawiedzic Elutke na płw  trza sie przejechac i troche dziewczyny pociagac po naszych trasach   | 
|   |   | 
|  29.06.2010, 16:05 | #8 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: EXC 200, EXC 250 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s |   

A mi się urodziło w głowie coś takiego: Weekend FEMduro No Fear Party    Zrobimy kontynuację Kwidzyna, ale bez Mistrzostw Świata    za to będą 2 dni bardzo konketnego treningu. Zaklepujemy sobie dwa ostatnie weekendy sierpnia (jeszcze się dogadamy który wybierzemy), zostawiamy gachów i małżów z dzieciakami i teściami w chałupie (no chyba, że są niezbędni lub niezastąpieni..  ), pakujemy się na motki (lub motki na pakę  ) i wybywamy do miłego, przyjaznego nam wielce zakątka na Warmii (wszystkim blisko, no.. może poza Południowcami..  ), tam luzujemy się mentalnie i robimy to, w czym jesteśmy naprawdę świetne: bawimy się do upadłego, wygłupiamy, dystansujemy, cieszymy z każdej minutki w terenie, teren ten ryjemy ile się da, generujemy FEMdurowy, różowy prestiż, oglądamy wszystkie filmiki z nami, zdjecia z nami, relacje z nami, ALE przede wszystkim  : robimy podstawy teoretyczne (know how!  ), zadajemy pierdylion pińcet pytań o wszystko, w jeździe nastawiamy się na maksa na naukę (krótkie próby ustawione pod konkretne problemy), i przelotki (żeby ćwiczyć w praktyce wszystkie elementy oraz by nacieszyć oko ładnymi widoczkami, bo coś z tego życia trzeba mieć!  ) Mam nadzieję, że to ciekawa propozycja. Jeśli brzmi dla Was interesująco, to mogę zacząć knuć..     
				__________________ Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata  Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być   Ostatnio edytowane przez ucek : 29.06.2010 o 16:10 | 
|   |   | 
|  29.06.2010, 18:14 | #9 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Warszawka 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: 66666 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 miesiąc 21 godz 50 min 32 s |   

A jakbym chciała, to musze brode golić....siostry   ? Tak pytam, czy to jest niefem closed ? 
				__________________ felkowski sikanie z wiatrem to chodzenie na łatwizne | 
|   |   | 
|  29.06.2010, 19:14 | #10 | |
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: KTM Galeria: Zdjęcia   Online: 4 tygodni 23 godz 7 s |   Cytat: 
 A może Curie-Skłodowska też przyjedzie?!    | |
|   |   |