|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#351 |
![]() |
Kupujemy tanie produkty z in czy to motor czy opona i cieszymy się że mamy nowe i jakoś to będzie. Sam jeżdżę na tanich wielosezonowych i wiem jak trzymają a ogólnie gdzie nie trzymają i Dzieju dobrze pisze na dynamiczną jazdę to się nie nadaje, tylko emerycka przewidywalna jazda, do motoru nigdy bym tego nie założył . Zawsze byłem dziadem więc nie mam parcia na nowe więc jeżdżę motocykielem po przejściach gdzie koleżka powiedział to zakup na raty bez banków i tak z czasem VFR ę doprowadziłem do stanu obecnego nie mając problemów z dostępnością części, wiedzy itp. Chińczyki są dobre dla mających co najmniej dwa motory w garażu bo którymś tam wyjadą, ja mam duży garaż ale jeden motor i niech tak zostanie
|
|
|
|
|
|
#352 |
![]() |
Smiesza mnie oceny co jest dobre i jak sie z tym zyje, wydawane przez ludzi ktorymsie wydaje ... Jak zwykle temat chinskich motocykli zszedl na opony a teraz na standart ze dobre co stare bo nowe nie dobre bo nowe i jakosc nie ta ....
Dokladnie takie samo glupie gadanie tu na forum bylo o KTM 950/990 w 2010r. i po kolei wszystkim innym co nowe. Mija czas i nagle z gownianego gowna staje sie czesto obiektem westchnien i przedmiotem porzadania. Jak zwykle najwiecej do powiedzenia maja fani YT, medrcy wiedzy internetowej wszelakiej (politolodzy, stratedzy wojenni, wirusolodzy itd w jednym- czekac kiedy beda geodetami w zwiazku z aktualnym goracym tematem orki asfaltu).
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. Slowa te dzis maj jeszcze wieksze znaczenie .... https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#353 |
![]() |
motocykle praktycznie nowe ze sladowymi przebiegami
|
|
|
|
#354 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2026
Motocykl: CRF1000
Online: 1 dzień 42 min 45 s
|
Chyba kiedyś na tym Forum była dyskusja na temat 'chińszczyzny' i doszliśmy do wniosku, że Chińczycy zrobią to co klient chce: i tani badziew ale i też wysokiej jakości produkty. Nie musze chyba udowadniać, że w dziedzinie elektroniki użytkowej czy EV przeganiają znanych światowych producentów. Być może to nie jest jeszcze ich czas w motocyklach (choć oni głupi nie są i szybko się uczą), ale ten czas nieubłaganie nadchodzi...
A tak w ogóle mam wrażenie czytając ten wątek, że mógłby on się równie dobrze nazywać na przykład: 'Motocykle BMW - czy rzeczywiście nas stać na ich zakup' bo w sumie każda marka 'legacy' ma jakieś usterki (mniej czy bardziej poważne).P.S. Piszę ten post z Marrakeszu. Zgadnijcie jakie motocykle przeważają w Maroku? Na Forum podróżników nie powinno być problemu z odpowiedzią
|
|
|
|
|
|
#355 |
![]() |
cyt. Piszę ten post z Marrakeszu. Zgadnijcie jakie motocykle przeważają w Maroku?
biorac pod uwage androny jakie wypisywales podczas swojej poprzedniej kadencji na forum sa to motocykle elektryczne
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|