|
|
|||||||
| Relacje z podróży Wróciłeś i już dupa Cię nie boli? Chcesz opowiedzieć o swoich przygodach podczas podróży? Spotkałeś fajnych ludzi? Może pokażesz zdjęcia? To dział dla Ciebie. Dobrze trafiłeś. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Motocykl: RD03
Online: 5 godz 23 min 16 s
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Hej, dzięki za fajne filmy. Super jakbyś się jeszcze nam przedstawił w powitalni.
https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=69 P.S. A komiksy z Funkym mam, są super
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() |
W Etiopii pasterze mieli takie lagi 3 metrowe, to tak samo wyglądało jak ten z tym dronem, tylko celowali w motocyklistów
albo kamieniami. Do teraz nie wiem czemu.
|
|
|
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2024
Miasto: Krk
Motocykl: SD13 (CRF1100) 2023/2024
Online: 1 tydzień 3 dni 4 godz 44 min 23 s
|
Piękne ujęcia, ale tak się zastanwiam... jak to w tej Afryce jest faktycznie? Dotyczas byłem na moto w Maroko pośmigać po starych, dakarowych pistach, za miesiac lece do Namibii I Botswany tyle ze 4x4, żeby poznać trochę bardziej te afrykańskie klimaty bo nie ukrywam bardzo chodzi mi po głowie przejazd motocyklem przez cały kontynent. No i jedyne co się tak naprawde realnie obawiam to ludzie. To gdzieś słyszałem, że na granicach nerwowo, a, że dokumentów nie chcą oddać, łapówki to podstawa, to kogoś innego chcieli pobić, ktoś inny dostał kamieniami od dzieci. Od kogoś znowu chcieli 1500 USD łapówki, a jak nie to do aresztu (ostatecznie skończyło się na 40 dolarach...) i tak się zastanawiam jak to faktycznie jest. Może się koledzy podzielicie trochę spostrzeżeniami?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| afryka , solo |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|