|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 | |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 3 godz 5 min 37 s
|
Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: podmiastowy, k.Szczecina
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 9 godz 53 min 13 s
|
arbo, ale ja nie do Turcji tylko do Rumunii jadę.
Z trasą Nowy Sącz - Miszkolc może i masz rację, ale potem odbiłbym na wschód na Debreczyn i Oradea w Rumunii. To jeden z naszych celów. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 3 godz 5 min 37 s
|
koło Pacanowa
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 2 dni 6 godz 57 min 37 s
|
No to chyba coś przeoczyłem, bo wątek jest o Gruzji.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakonserwowany
![]() |
Miejsce na pozostawienie busa jest i żeby rozbić namiot w ogrodzie również, nie ma jedynie tam możliwości skorzystania z łazienki. W odległości 3 km jest Orlen czynny 24h a tam pewnie mają prysznic, łazienka na pewno jest. 40 km do granicy w Koniecznej i z 55 km do Ożennej. Gdyby warunki zadawalały to
.
|
|
|
#17 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2018
Miasto: KLI
Motocykl: RD07, CRF1000
Online: 1 miesiąc 3 dni 18 godz 55 min 33 s
|
Dzwoń. Miejsce na busa jest, łazienka też się znajdzie. Mieszkam 30 minut od Nowego Sącza. 695 028 34jeden
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() kurde, pomyłka w tytule . RUMUNIA![]() consi, wielkie dzięki za propozycję ale chciałbym bliżej granicy startować Ps. Dlaczego nie mogę edytować pierwszego postu i tytułu ? Poyebało mi się w głowie. Miała być Rumunia. Jeśli jakiś moderator mógłby poprawić zwłaszcza tytuł bo mocno wprowadza w błąd.Plisss |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Cytat:
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 2 dni 6 godz 57 min 37 s
|
Hehe, nie tylko w tytule, w pierwszym poście też. Ale nie ma tego złego, bo trochę info o Gruzji i drodze do dostałeś (inni też). Zostaw już jak jest, bo posty głównie Gruzji dotyczą, a miejsce pewnie i tak znajdziesz, bo Rumunia przeciż niejako po drodze do Gruzji jest.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|