|
|
|
|
#1 |
![]() |
Koleś pisze o swojej wycieczce ale jednak zawsze znajdzie się ta informacja, że być może jednak mógłby inaczej
Przypomina mi to stary dowcip jak się architektowi urodziło dziecko, tzn żona jego urodziła. Koledzy po fachu przyszli na pępkowe i pochylają się nad kołyską w końcu jeden z nich kręci głową jak pies słuchający swojego Pana, mlaszcze, cmokta i w końcu mówi: - no... ładne, ale ja bym inaczej zrobił.
|
|
|
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Motocykl: ...............
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 1 godz 6 min 30 s
|
Cytat:
![]() Super wyjazd
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 1 dzień 16 godz 23 min 30 s
|
Cytat:
I znowu jesteś tym, który rozpiernicza wątek insynuacjami. Ja, choć z Dubelem raczej nie iskrzy, z przyjemnościę śledzę ten jego wątek, bo włóczyłem się w tych okolicach wieku temu z kobitą i bachorstwem (nie na moto oczywiście, a struclem), więc wracają wspomnienia. Krajobrazy fantastyczne (aczkolwiek z miejscowymi mam najsłabsze wspomnienia, jeśli brać pod uwagę wszystkie dotychczas odwiedzone miejsca przez mnie).
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|