|
|
#601 |
![]() |
Ile taka ubrana 701 wazy tylko tak realnie tzn waga lazienkowa pod kolo? Zastanawiam się jak to się ma do koviszona.
|
|
|
#602 |
![]() |
Moja bez wierzy z pełnym bakiem 156. Wings użył, płyta pod silnik dołożyła kg.
|
|
|
#603 |
|
Moderator
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
Online: 1 tydzień 5 dni 2 godz 35 min 36 s
|
Aktualnie nie mam dostepu do wagi podwieszanej ale moge sprobowac na lazienkowej.
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#604 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2023
Motocykl: Transalp 650 RD11
Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 34 min 43 s
|
Dubel - co to za navi?
Ma jakieś IP? Zasilana z uchwytu czy przez gniazdo? Jaka wielkość ekranu? |
|
|
|
|
|
#605 |
|
Moderator
|
To jest dokładnie to, wszystkie dane znajdziesz w linku. Zasilanie przez gniazdo ale opatentowanemu to trochę że mam przykręcony kabel na śrubę, a połączenie kabla i tablety sztywne i szczelne
NOK2,583.77 | Bateria Oukitel RT3 PRO 5150 mAh 16 GB + 128 GB 8-calowy wyświetlacz HD 13,9 mm Ultracienki profil IP68 i IP69K i MIL-STD-810H https://a.aliexpress.com/_EIjtlJE
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#606 |
![]() |
Widzę tam soft navi dmd2. Mapy dość czytelne, algorytmy tu lepsze tam gorsze od konkurencji. Może z oryginalnymi gadżetami fajne, ale w wersji podstawowej jakoś nie mogę się dogadać. Za dużo pierdół, za mało funkcjonalności.
Wzrok mam coraz słabszy, ale taki wielki telewizor to chyba przesada. Pokrycie w terenie wszelkich dostępnych map wektorowych marne. TwoNaw niby bazuje na skalibrowanych skanach topo ale to mapy jednowarstwowe więc co użytkownikowi po rozmiarze skoro by dostrzec szczegóły musi się zatrzymac. Oglądanie telewizji w czasie jazdy i zakazane i niebezpieczne. No i na koniec: gdzie tu qrwa ta romantyka
|
|
|
#607 |
|
Moderator
|
Wgrane mam dmd2 , locus, osmad. Mam też google offline. To wszystko Świerże , nie testowane. Ja tym motocyklem zrobiłem całe 100km, rozebrałem w mak, poskładałem od zera i pakuje na busa. Testy terenowe czy wykonałem pracę prawidłowo i co mi pasuje będą w Afryce.
W skrócie Założyłem duży wentylator Płyn chłodniczy 45/55 z dodatkiem do lepszego przewodnictwa ciepla Zmieniłem pompę wody Zrobiłem zawory Dołożyłem dodatkowy zbiornik Zbudowałem kokpit Przeglądalem wszystkie łożyska uszczelniacze wymieniłem co potrzeba Serwis widelca nowe uszczelniacze Przegląd elektryki, układanie instalacji o konserwacja wszystkich połączeń Przełącznik manualny wentylatora Olej , filtry w silniku 10w-60 Świece Smarowanie przegląd kiwaczki Dołożony czujnik temperatury z wyświetlaczem olej i płyn chłodniczy Podwyższenie kiery i amor skrętu Przeróbka zaworu zawiasu Nowe mocowanie tablicy i zadupek Handbary Będą pro Grip foam Krótkie klamki Płyn hamulcowy nowe klocki przód Płyn sprzęgła Nowy naped 15x47 Tablet z zasilaniem i mocowaniem Uchwyt na telefon z ładowaniem bezprzewodowym Czujnik ciśnienia kół Parę detali estetycznych
|
|
|
|
|
#608 |
![]() |
W mordę roboty w miesiąc. Co miało sens sam oceniasz. Niemniej, komentarz po przygodach mile widziany.
|
|
|
#609 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2022
Motocykl: Transalp XL600V, KTM690 Enduro R
Przebieg: rośnie
Online: 1 tydzień 1 dzień 3 godz 50 min 44 s
|
|
|
|
|
|
|
#610 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
A jak z trwałością? ProGripy mam w 3 moto dość długo i nic się z tym nie dzieje.
|
|
|
|