|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  10.06.2010, 09:46 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: EXC 200, EXC 250 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s |   

Lenko, w sprawozdaniach i opowieściach bezkonkurencyjna jest Ola - może nawet uda mi się ją zmolestować..   zobaczymy! Myślę, że femdurowy skład na Kwidzyn jest duuuużo liczniejszy, niż nam się wydaje - wszystkie Lejdiski towarzyszą nam duchem i bardzo, ale to bardzo nas to cieszy    Jeszcze ciepłe info z Kwidzyna: http://eoracing.blogspot.com/2010/06...praca-wre.html A tu nieco o babeczkach (ale przed pierwszą, włoską runda babskiego WEC): http://www.enduro-abc.com/index.php?...t&object_id=83 
				__________________ Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata  Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być   | 
|   |   | 
|  11.06.2010, 00:45 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: EXC 200, EXC 250 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s |   

kilka fotek z tajnej narady różowych misjonarek femdurowej rewolty      
				__________________ Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata  Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być   | 
|   |   | 
|  11.06.2010, 01:31 | #3 | 
| wondering soul  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i Galeria: Zdjęcia   Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s |   

No te buciory z  kaskiem na drugim zdjęciu znalazły się w idealnym miejscu   - i to zupełnie przypadkowo. Lejdiski Kochane - dziś "przekonałam się na własnej skórze" , że wspólne, drużynowe szycie femdurowych wdzianek to świetna zabawa. Szczególnie jak drużyna taka zgrana ( Ucek -  ) i pracuje coś jakby "przodowniczki pracy - 300% normy"... Chyba odkryłyśmy z Uckiem nowe powołanie   . Oj, coś czuję, że z tego pewnie jeszcze coś będzie. 
				__________________ Ola | 
|   |   | 
|  11.06.2010, 02:25 | #4 | 
|  Zarejestrowany: Dec 2009 Miasto: Wrocek 
				   Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s |   

Oj, chyba zaczynam się bać  tego co ten zdolny duecik wymyślił   .....biedny Rambo....     
				__________________ ...a jednak można żyć bez powietrza... | 
|   |   | 
|  12.06.2010, 19:07 | #5 | |
|  Zarejestrowany: Sep 2008 Miasto: Polska poł.-wsch. 
				   Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 48 min 27 s |   Cytat: 
  . | |
|   |   | 
|  14.06.2010, 11:08 | #6 | 
| Zarejestrowany: Jul 2009 
				 Motocykl: CRF 230, GS650   Online: 12 godz 35 min 53 s |   

Nie napiszę nic specjalnie odkrywczego niż to że było CUDOWNIE!!  Największe podziękowania oczywiście dla Łucji - jeżdżenie pod takim przewodnictwem to zaszczyt!! Ogromne dzięki także dla chłopaków promotorowych za obstawe no i mojej prywatnej obstawie - Marcinowi wielkie dzięki :* No i przede wszystkim wszystkim femdurowiczkom!! Było rewelacyjnie   A te błota, łąki, widoki, komary.... bezcenne   | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 11:14 | #7 | 
| Jaki świeży jaki świeży ??  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s |   

Elutka, rozumiem że latałaś już na Dominatorku ?

__________________ Hubert | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 11:20 | #8 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Ryszard Dominator   Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 30 min 13 s |   

oj zazdroszczę  foty! dużo fot prosimy   | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 12:28 | #9 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Gdynia moje miasto 
				 Motocykl: Szafirowa Dama XT   Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s |   

Aloha!!!!!!!!! co to był za weekend!!!! super super najsuperowszy !!!! Lejdis jesteście najlepsze na świecie!!!         Wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili sie do organizacji tego spektakularnego Lejdisowego spotkania, które na pewno zapisze się WIELKIMI LITERAMI w historii!!!!!   Łucjo- matko pszczoło Organizatorko, źródle pozytywnej niewyczerpalnej pozytywnej energiii!!! Dziękujemy za wszystko!!!Pełen sukces na każdym polu!!!!!!!  p.s. szczęka mi opadła na twój widok o 6.00 pod domkiem, no ale jak na matkę przełożoną organizatorkę przystało, 3ba było „dziecię początkujące” w podróż powrotną wyprawić   Medal dla Oli i Łucji za Lejdisowe kreacje!!!!     Oli i dziewczynom na potworach- big dzienkówka za kupę bezcennych rad dla początkujących!!! zarażacie enduVirusem i to bardzo skutecznie !!! Chłopaki jesteście - the best!!!! Wasze wsparcie duchowe i techniczne bezcenne!!!! Z uśmiechem i cierpliwie wspieraliście Nas w naszych koleinowo-błotnych upadkach, naprawialiście cośmy popsuły,  , a co za prezencja w Lejdisowych strojach!!!!  Cieszy, że grono Dominek rośnie w siłę!!!!   już nie mogę się doczekać, kiedy znowu się spotkamy!!!!!  p.s2. ktoś może znalazł moją kiecę? ściskam wszystkich Megi | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 13:49 | #10 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2005 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Nie mam już Afryki   Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s |     Nie wiem od czego zacząć, wiec zacznę od fotek   Lejdis na starcie   Wdziękiem i gracją oczarowały wszystkich i wszystko. Tu Policjantów   Tu telewizje  Elutka tuż przed samym startem, zdecydowała się dotrąbkować lewego buzera   Bez komentarza   W oczekiwaniu na nasze Lejdis ze świata sportu  Wyjeżdża na start jako 1sza, francuska DUFRENE Blandine na GAS GAS 250, w prawej numer 22 to PUY Ludivine również z Francji na Gas Gas 300    Z numerem 79 BOUISSON Stephanie, Francja na Yamasze, obok z numerem 5 ROSSAT Audrey, również Francja  Audrey Rossat  Najbardziej uśmiechnięta zawodniczka to Australijka PARKER Alison, startująca z numerem 77   Start i ukłon zawodniczek w strone naszych Lejdisek    A one im na to tak  Ave Satan   Ucuś jak zwykle się wzruszyła   Zawodniczki pojechały na trase, a Leidis wracają do robienia obciachu  CDN... Ostatnio edytowane przez rambo : 14.06.2010 o 14:49 | 
|   |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Lejdisy-Pamiętacie? | bajrasz | Lejdis | 3 | 29.12.2012 16:40 |