![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Dziękuję - mam nadzieje że będzie działało tak jak wygląda
![]() Akcja rozdzielaczowa dobiega końca. Na dziś sytuacja wygląda tak: Edycja 1 cała zrobiona i wysłana z wyjątkiem jednej sztuki którą wysyłam dzisiaj. Edycja 2 - dziś/jutro robię rozdzielacz dla MarasTA, pozostałe wszystkie zrobione i wysłane/lub będą dziś wysłane (JaTomek, Radosss, ziomek4000 z FTA) Być może będę miał jeszcze jedną sztukę (musiałem dokupić części i chyba mi tak wyjdzie) ale to dam znać i wrzucę tu info. Dziękuję wszystkim Czarnuchom i Trampkarzom za zaufanie i zamówienia ![]() ![]() I powiem wam szczerze - na dłuższy czas chowam lutownicę i zaciskarkę po tym maratonie ![]() ![]() Kilka fotek jeszcze: O taki patent stosuję przy pakowaniu kilku kabelków w konektor - zaciśnięcie bliżej konektora, następnie zalutowanie tego dalej i zaciśnięcie zanim cyna wystygnie. Nie ma opcji aby puściło, ale wymaga wprawy i szybkości (też aby przewody nie sztywniały) ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
obroty na ssaniu jak jest zimny silnik | R2D2 | Uklad paliwowy i wydechowy | 14 | 07.04.2009 16:58 |