|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: S-ec
Motocykl: 690 R
Galeria: Zdjęcia
Online: 7 miesiące 2 tygodni 5 dni 1 godz 43 s
|
kiedyś jeździłem (jazdy wieczorne po robocie) na Czarny Groń bo po prostu było mało ludzi, wpływ na to miła podróż na pace Gazelami 4x4 pod wyciąg z parkingu a dodatkowo to był jeden z pierwszych ośrodków gdzie ratrakowano trasę w ciągu dnia przed jazdą nocną. Potem postawili krzesło które nie działało bo samowolka itp (nie wiem jak to teraz wygląda). Jeśli dobrze pamiętam to oba wyciągi to były tależyki. Dawno tam nie byłem więc nie wiem jak jest teraz. Na jeden dzień ok a potem można się zanudzić.
Co do tras to góra była fajna w miarę szeroka na na curving , dół stromszy i węższy. Jak masz 18km to warto się wybrać i samemu sprawdzić, klimt był fajny i nie było problemu ze śniegiem. Niżej lodowisko więc można pobawić się na łyżwach. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Spoko...bede mial 5 dni i każdego mogę pojechać gdzie indziej bo bedziemy spać w Kocierzy a ta jest najbliżej wiec wpisuje na liste- piszą ze jest gondola 6cio osobowa.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ja córki uczyłem w okolicach Krynicy.Albo nie zauważyłem albo nikt nie pisał o Słotwinach.Uważam że to jest bardzo dobre miejsce do nauki idla bardziej wprawnych. Bardzo ważna jest szerokość stoku .Proszę spojrzeć na mapę.
Jest tam ładnych pare wyciągów .W okolicy jeszcze ;Jaworzyna,Tylicz ,Wierchomla ,nie wiem czy chodzą Dwie Doliny , w centrum Henryk. Często zatrzymuję się w fajnej miejscówce skąd na umówioną godzinę busik zawozi na wyciąg i przywozi. Duży minus to dojazd , od Brzeska to nie jest jazda.Ja z centrum przetestowałem chyba już wszyskie drogi .Teraz rozwalona gierkówka. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Beskidy
Motocykl: CRF1000
Online: 5 dni 15 godz 9 min 37 s
|
Cytat:
Wyjazd( i zjazd) z parkingu Gazem na stojąco pod dolną stację kolejki(lokalny folklor), kilka minut ale warto o tym pamiętać wyjeżdżając z dzieciakami. Na dolnej i górnej stacji dobre kanapy. Górna część świetna do nauki i dla początkujących(przypominam , nieczynna jeszcze). Dolna, nie nadaje się do nauki i coś tam trzeba umieć jeździć ze względu na dość stromy końcowy odcinek. Ogólnie bardzo fajne miejsce, gdzie właściciel wpakował gruba kasę , pomimo ciągłych przepychanek z zielonymi. Polecam hotel kilka kilometrów wczeąniej (tez Czarny Groń) i karczmę naprzeciwko hotelu(świetna pizza z drewniaka) Ogólnie świetne miejsce tez na lato. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci.
|
|
|
|
#5 |
![]() |
No to pozamiatane...znaczy stoki na ferie pozamykane
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 17 s
|
Miałem wystawiać za małe buty narciarskie dziecka ale jak tak to chyba jeszcze poczekam ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Ostrów Mazowiecka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 miesiące 2 dni 18 godz 1 min 27 s
|
Poleci ktoś sprawdzoną miejscówkę w Małe Ciche? 2x rodzina 2+2. Jakby dzieciaki miały jakiś kąt do zabawy to byłby już wypas.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Mam nadzieję że to bedzie dobre miejsce i hotel- zmieniliśmy na ten Hotel z Kocierzy; jedziemy w ostatni tydz. Lutego
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
Online: 3 miesiące 2 dni 2 godz 50 min 11 s
|
Teraz będzie najazd narciarzy na wszystko co leci a ja chce się urwać po prostu na 2-3 godzinki w sobotę i niedziele bo akurat bede w Wiśle a nigdy na tamtejszych stokach nie jeżdziłem.
U nas ruszyła Czarna Góra i dzisiaj np. pusto było, ale week będzie horror!
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|