![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#19 |
Kuleje
![]() |
![]()
Każdemu motocykliście, który będąc w Chorwacji nie zaliczy drogi Rijeka-Zadar powinni misia w paszport wbijać. Potem do Dybrovnika droga taka se, ale widoki też ładne.
Między 9-12 miałem przelotne deszcze. Potem znów wlewałem wodę za kołnierz, żeby się schłodzić. Chciałem przeskoczyć na Czarnogórę w Dubrovniku przez BiH, ale stary celnik mnie zawrócił, jak zbyt głęboko młodej celniczce w oczy zajrzałem. Musiałem nadrobić drogi i już jestem w tym ładniejszym (niż Chorwacja) kraju. Dubrovnik tylko zahaczyłem. Niestety wolę piwo. Dziewczyny tu fajniejsze niż w Chorwacji. ![]() Policjantów widać, ale się nie czepiają. Kilkanaście krzyży przy drodze też dzisiaj widziałem ![]()
Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić. Pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć. Ostatnio edytowane przez Artek : 26.09.2020 o 10:34 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Temat klimatyczny - Serbia, Czarnogóra, Bośnia i Hercegowina. | chemik | Przygotowania do wyjazdów | 33 | 07.02.2018 18:33 |
Chorwacja-Czarnogóra 2-ga połowa sierpnia | Dyziek75 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 3 | 02.08.2014 10:09 |