|  02.08.2020, 08:46 | #1 | 
| Ajde Jano  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Rataje Słupskie 
				 Motocykl: Raczej nie będę miał AT Galeria: Zdjęcia   Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 3 godz 31 min 32 s |  Buty na motocykl 

Mając dwie pary butów, takich na poważne wycieczki, brakowało mi czego niezobowiązującego na krótsze wypady. Długo się zastanawiałem co wybrać, analiza różnych modeli, ochrona bierna itp. Cały czas z tyłu głowy myśl, znowu następny gadżet który większość czasu spędzi w szafie. Gdy przymierzyłem krótki model Revita, zaświtała mi nowa myśl, dlaczego nie wykorzystać tego co już mam. Co takiego jest w tych krótkich revitach żeby je kupować? Zdarzyło się jechać ostatnio w bucie typu półbut, niektórzy jeżdżą nawet w sandałach nawet mając BMW Wyciągnąłem z szafy posiadane buty do chodzenia i wykonałem pierwszy przejazd, nie zanotowałem żadnych negatywnych zjawisk. Dziś je wypróbuję już na właściwym modelu motocykla i zobaczymy co dalej. Czy są jakieś przeciwskazania aby nie korzystać z tych butów, w czym one są gorsze od np takich trampek które są sprzedawane przez BMW http://www.bmwakcesoria.pl/buty-bmw-...ide,41297.html 
				__________________ BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. | 
|   |   | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Plecak na motocykl | marcos | Archiwum | 69 | 17.12.2018 15:54 |