![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#24 |
Gość
Online: 0
|
![]()
W Hiszpanii mieszkałem, w Portugalii chce zamieszkać, jest to dla mnie świadomy wybór.
Portugalia jest tańsza niż Hiszpania, trudno ten pogląd obalić...to kraj biedniejszy niż Polska. Oczywiście przez pryzmat Lizbony czy Porto może się wydawać inaczej, ale Lizbone trzeba porównywać z Barcelona. To po prostu bardzo popularne turystycznie miasta i musi byc drogo. Kultura jazdy? Nie zauważyłem, jest normalnie raczej. Ok, w tym roku moje horyzonty w tej dziedzinie poszerzyły południowe Indie ![]() Syf? Hmm. Bez syfu jest w Austrii czy Szwajcarii, ale tam mnie w ogóle nie ciągnie. Sent from my G8441 using Tapatalk Ostatnio edytowane przez bukowski : 09.03.2019 o 10:01 |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Finlandia w pigułce i kajakowo | matjas | Trochę dalej | 39 | 01.10.2018 13:15 |
Katowice - Portugalia | BlackDragon | Trochę dalej | 0 | 02.01.2018 22:56 |
Potrzebne Informacje - wypożyczanie pojazdów - Portugalia - Portimao | MotoGdyniaMariusz | Przygotowania do wyjazdów | 1 | 22.05.2016 21:27 |
Boom 2014 portugalia | raff | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 27.06.2014 15:04 |