|
|
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 45 min 4 s
|
Idzie nowe
Dzisiaj Ostry czyli Barxon, dostarczył mi moto wraz z zamówionymi na specjalne zapotrzebowanie stelażami na tył oraz bagażnikiem. O tyle to "specjalne" bo:- chciałem stelaże dostosowane do "rotopaxów" - stelaże pod rogala/sakwy - ja jeżdżę z rogalem - bagażnik wyprawowy - wszystko jest osobnymi elementami mocowanymi do specjalnego adaptera, który jednocześnie wzmacnia najsłabszy punkt w XCh, czyli subframe Generalnie takiej roboty to jeszcze nie widziałem![]() No powiem wam - robota jak MALYNA! ![]() ![]() Zdjęcia na tygodniu wstawię.Zrobione jeszcze: - zmiana lampy tył - łożyska przód i tył - amortyzator założony - parę "pierdółek" typu obejmy, sprężynki - klocki tył - odpowietrzniki lag - tuleje w kołach Do zrobienia na tygodniu: - montaż tuby narzędziowej - montaż olejarki od Wilka - wymiana oleju - wymiana płynu chłodniczego - poprawa mocowania panelu led - skarpety na lagi Acerbis A w przyszłą zimę - o ile mi się będzie chciało i moto będzie u mnie zmiana CAŁEJ elektryki, bo jednak rzeźba poprzedniego właściciela mnie lekko wqrwia ale przynajmniej jest prosto i wszystko w jednym miejscu ![]() Aaa - mam na sprzedaż bagażnik Touratecha do Xch (chyba do Country i XMoto też się nada) - jak ktoś chętny to cena będzie zachęcająca
|
|
|
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|