![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2015
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 6 godz 49 min 50 s
|
![]()
PROBLEM!
Zakupiłem wejściówkę za pośrednictwem strony izimeeting.com. Zapłaciłem przelewem. Na maila nie przyszło potwierdzenie. No trudno, myślę, przyjdzie jutro. Nie przyszło. Pani z obsługi odpisuje, że raz na tydzień aktualizują listę. OK. Za dwa dni: Prześlij nam proszę potwierdzenie jakie dostałes po rejestracji w sklepie. Jeśli go nie dostałeś (a chyba tak było) to znaczy, że nie zarejestrowałeś się do końca Wtedy proszę zarejestruj się raz jeszcze . Dopiero, kiedy będziesz w naszym sklepie, możemy odznaczyć Cię jako zapłaconego. Potwierdzenia na maila nie dostałem, więc skanuję stronę, ale nie widzę opcji rejetracji. No to biegusiem wysyłam potwierdzenie z banku ale... mail się cofa Delivery to the following recipient failed permanently: info@izimeeting.com Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain izimeeting.com [213.241.3.75]. Chcę być sprytniejszy i wysyłam potwierdzenie z drugiego maila. Brak odzewu. Czy ktoś z was miał taką sytuację? Czy można w jakiś sposób zarejestrować się bez ponownego kupowania wejściówki i płacenia za nią? Może czegoś nie doczytałem? |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
El PalantenTreffen 2016 | ex1 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 25 | 23.06.2016 15:45 |
Magadan 2016 | Brt | Umawianie i propozycje wyjazdów | 49 | 15.04.2016 14:32 |
RPA w 2016 | pies_kaflowy | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 24.08.2014 19:16 |