Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, ¶rednie i duże. > Kwestie różne, ale podróżne.

Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj...

Odpowiedz

Narzędzia w±tku Wygl±d
Stary 13.10.2015, 21:36   #1
jorge
Autobanned.

jorge's Avatar

Miasto: Wawa
Motocykl: Tesco
Przebieg: 45 555
jorge jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesi±c 3 tygodni 5 dni 14 godz 34 min 12 s
Domy¶lnie

Cytat:
Napisał AmberBamber Zobacz post
To ja wspomnę sytuację, która parę lat temu (4-5) miała miejsce na wlocie do Wawy z kierunku NW. Jechałem do Urli, bez GPSa, dostałem namiary od Ziomka, że przed wjazdem do Warszawy mam skręcić na miejscowo¶ć X... no i ni z tego ni z owego min±łem tablicę WARSZAWA. Zawróciłem i wjechałem na mał± stację benzynow±. Wyci±gn±łem telefon i próbowałem skontaktować się z kumplem, do którego jechałem ale nie odbierał i wtedy nagle biegnie do mnie jaki¶ człowiek rozentuzjazmowany z bananem na twarzy. Siema siema zajebi¶cie ale pytam czy my się znamy a on odwraca się pokazuj±c plecy bluzy polarowej z wyszytym logo FAT. I wszystko jasne! Poleciał na stację paliw i kupił mapę, poradził jak jechać a mapę zostawił mi na pami±tkę. Szacun . Wydaje mi się że to był Jorge. Niech się wypowie czy pamięta tak± sytuację. Mi zapadła w pamięć bo to były moje pocz±tki na AT i FAT. Pozdr!.
Tak to byłem Ja . W Białej się mordo nawet nie przywitałe¶ - może za bardzo zarosłe¶ . Teraz ta Twoja afra duuuuużo piękniejsza . Trafiłe¶ z t± map± bez kłopotu

PS

Zawsze staram się porozmawiać i zaczepić afrykańców i trampkarzy na całym ¶wiecie... niezależnie kim s±. Dla mnie jeste¶my jedna brać

Ostatnio edytowane przez jorge : 13.10.2015 o 22:08
jorge jest offline   OdpowiedĽ z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia w±tku
Wygl±d

Zasady Postowania