![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#29 |
![]() |
![]()
Nie działa mi cytowanie więc taka zbiorcza odpowiedź
![]() Dzięki za porady piszcie - podoba mi sie ![]() Trasa: No dobra - wybrzeże albo ściana wschodnia ![]() http://www.traseo.pl/trasa/rowerem-w...jscie-piaski-1 To wg tego 631 km - może będzie coś krócej - skupimy się raczej na jechaniu - może trochę zwiedzaniu - chciałbym wyrobić się w tydzień - więcej wolnego od żonki nie dostanę ![]() Jak Elwood napisał - sprawdzimy w boju - może się okazać że nie dam rady - ale jak nie spróbuje nie będę wiedział ![]() Opony bardziej szosowe - nie szosowe ![]() ![]() Crosso Dry - raczej na pewno - podoba mi sie że są szczelne - poza tym są polskie ![]() Bagaż minimum - ciuchy i coś do spania - bez kuchenek itp. ( w końcu tam musi być jakaś cywilizacja ![]() Rozważam też wypad w maju jak w powyższym linku i spanie na kwaterach - więc max spiący worek ![]() Mój MTB - po dzisiejszej jeździe już go uwielbiam ![]() Generalnie - spróbuje - jak mnie wciągnie będę myślał co dalej z tematem - musi być ten pierwszy raz ![]() Ostatnio edytowane przez Babel : 04.09.2014 o 22:01 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rajd turystyczny Lecha, Wlkp. 14.09.2013 | Genek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 26.08.2013 23:26 |