|   | 
 | |||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | #1 | 
| Autobanned.  Zarejestrowany: Feb 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: Tesco Przebieg: 45 555   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 14 godz 7 min 24 s | 

Pozdrawiam WSZYSTKICH których spotkałem w Bieszczadach w długi weekend   i tez Panią od Pandy 4x4 z naklejka forumowa i kierownika z Ostrowi Mazowieckiej (chyba jedyny tam). 
				__________________  Chromolę Afrykę wolę ...Hobbysta Afrykański. | 
|  |   | 
|  | #2 | 
|  | 

Ja pozdrawiam kolegę w koszulce IZIego na Krupówkach w zeszłym tygodniu   
				__________________ Jedynka do dołu! | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Very Old Member ;)  Zarejestrowany: Jan 2004 Miasto: Kielce 
				 Motocykl: RD04   Online: 5 dni 17 godz 36 min 3 s | 

Forumowa panda 4x4 w Bieszczadach to musi byc Adaggio    
				__________________ Pawel RD04 '92 | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| 22.10.2006, DTN :)  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Kąty Wrocławskie 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: IIszlif Galeria: Zdjęcia   Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 56 min 50 s | 

Dobra inicjatywa... to ja pozdrawiam kogoś na trójce w Srebrnej Górze wczoraj    
				__________________ Real adventure starts where road ends...  -AT RD07 Big Bore      'Troll Bagnisty, ziejący ogniem z regulatora Diabeł Pustynny'  http://www.youtube.com/user/Miszapoland | 
|  |   | 
|  | #5 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Łódź 
				 Motocykl: DRZ   Online: 4 tygodni 20 godz 52 min 39 s | 

A ja pozdrawiam czarnucha mknącego zakopianką na południe  ok. godziny 13 w miniony czwartek . Mimo ,że jechałem puszką to lewa poszła w górę   | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Zakonserwowany  | 

Pewnie moja , jak zielona , szwędaliśmy się na rowerach po okolicy . Na kampie w Ustrzykach Górnych widziałem ze trzy Africi .  W sobotę po południu na osiemnastce miedzy Satu Mare a Livada mijaliśmy AT i LC8 , pozdrowienia . 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . Ostatnio edytowane przez Adagiio : 26.08.2013 o 09:05 | 
|  |   | 
|  | #7 | |
				 Motocykl: Tesco Przebieg: 45 555   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 14 godz 7 min 24 s | Cytat: 
  zapewne myślała ze Pande kradne, albo komornik jestem  PS Datego jestem za twarzami w avatarach aby widział kogo widzę  ! 
				__________________  Chromolę Afrykę wolę ...Hobbysta Afrykański. Ostatnio edytowane przez jorge : 26.08.2013 o 15:38 | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| Zakonserwowany  | 

Tak , to właścicielka , nie polecam takiej kwatery , Wołosate 13 . 

__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|  |   | 
|  | #9 | 
				 Motocykl: Tesco Przebieg: 45 555   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 14 godz 7 min 24 s | 

A kto był przerobioną K750 z silnikiem od BMWi uralem oraz starym GS em i Kawą w bacowce pod Honem ? Ktoś od nas może ?

__________________  Chromolę Afrykę wolę ...Hobbysta Afrykański. | 
|  |   | 
|  | #10 | 
|  | 

No to jak już pozdrawiamy to ja pozdrawiam kogoś kto czarno biało czerwoną RD04 turla się w okolicy ul. Mulickiej na Psim Polu we Wrocku   Dzisiaj nawet z dzieckiem z tyłu... matjas 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|  |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Raz bliżej, raz dalej- sezon 2013 | zaczekaj | Polska | 90 | 18.04.2014 23:54 |