|   | 
 | |||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  | #1 | 
|  | 

Strzegom McDonalds grzanie kości przez ekipę z blachami OPO na powrocie z IZI   Dużo maszyn mijałem na A4 - nie zazdrościłem im braku dachu nad głową   
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|  |   | 
|  | #2 | 
| Asia  Zarejestrowany: Feb 2012 Miasto: Złotoryja/ Wrocław 
				 Motocykl: XL750, CRF300RALLY Galeria: Zdjęcia   Online: 3 miesiące 4 tygodni 3 godz 9 min 56 s | 

To pewnie Misheck, Igi i reszta bandy z Opola    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 
				__________________ https://www.facebook.com/zaczekajnamotorze https://www.instagram.com/asia_moto/ XL750 + crf300rally   | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Łowcy z Łopola  |  | 
|  |   | 
|  | #4 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2010 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: Brak   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 15 godz 38 min 2 s | 

Wczoraj Łódź,  Rokicińska, pozdrawiam moknacego kierownika NAT, z jednym kutrem. Tak kole 18stej
		 | 
|  |   | 
|  | #5 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2018 Miasto: Poznań 
				 Motocykl: CRF1000Dct   Online: 1 tydzień 6 godz 35 min 2 s | 

Dzisiaj 19.30 czerwona NAT na wiadukcie Obornickim w Poznaniu. Ładna, takie samo malowanie jak mojej 😊.
		 | 
|  |   | 
|  | #6 | 
|  | 

Sprawdź czy to nie twoja    
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|  |   | 
|  | #7 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2016 Miasto: Zakopane 
				 Motocykl: NAT   Online: 1 tydzień 6 dni 13 godz 45 min 19 s | 

Dzisiaj Zakopane. W kolumnie składającej się z 9 motocykli dwie NAT czerwone. 
				__________________ Taniej kupię, drożej sprzedam   | 
|  |   | 
|  | #8 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2018 
				 Motocykl: CRF 1000   Online: 5 dni 1 godz 27 min 10 s | 

Wczoraj Boszkowo     | 
|  |   | 
|  | #9 | 
|  Zarejestrowany: May 2013 Miasto: Poznan 
				 Motocykl: RD04 Przebieg: kto wie   Online: 4 miesiące 1 tydzień 4 dni 6 godz 53 min 36 s | 

Czwórka biało-niebieska, kierownik z plecaczkiem, Poznań ok. 14 na śródce.

__________________ <br> Kiedy jest najciemniej, wtedy błyska znów nadzieja. Tolkien. | 
|  |   | 
|  | #10 | 
|  Zarejestrowany: May 2013 Miasto: Koziegłowy / Poznań 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze Przebieg: 72000   Online: 8 miesiące 1 tydzień 12 godz 53 min 7 s | 

Malory widziany na czwórce na Hlonda. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka | 
|  |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Raz bliżej, raz dalej- sezon 2013 | zaczekaj | Polska | 90 | 18.04.2014 23:54 |