|   | 
 | |||||||
| Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  02.01.2013, 22:19 | #21 | 
|  |   

Na alledrogo można nabyć za 679 zł Open Road i jak się okazało to CM Rider sprzedaje (w danych Moto-Park). Oglądałem u kumpla i powiem że za 7 stówek to warto wziąć. Chyba wyprzedają pomału ten model bo nie znalazłem jej już na stronie Busa. | 
|   |   | 
|  03.01.2013, 17:09 | #22 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2011 Miasto: Biała Podlaska 
				 Motocykl: Nie stać mnie na nową Przebieg: Żaden   Online: 3 tygodni 3 dni 1 godz 50 min 42 s |   

Zapytajcie jeszcze u Pretora z Motoczelendż, ja od niego brałem Open Road'a.

__________________ KTM 950 SUPER ENDURO R  był Teraz jest 690 rally enduro | 
|   |   | 
|  03.01.2013, 18:06 | #23 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2010 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: dwa kółka z kijkiem pośrodku   Online: 6 dni 15 godz 33 min 0 |   

Witam , śmigam w kurtce i spodniach stx-pro dwa sezony i polecam ten secik chociaż to moje pierwsze ciuchy turystyczne więc opinia nie jest podparta dużym doświadczeniem.Wykonanie co najmniej przyzwoite - nic się nie pruje ,nic się nie urwało.Nie robiłem testu przy ekstremalnie mocnych i długich opadach deszczu gdyż po maksymalnie dwóch godzinach ubieram na wszelki wypadek "kondoma" i jestem suchy na mecie.Przy lekkim deszczu jadę spokojnie bez "kondoma" kilka godzin i też jestem suchy na mecie. Ciuchy wygodne i bardzo ciepłe nawet bez podpinki , nie nadają się na upały chyba ,że ktoś lubi kluski śląskie na parze    
				__________________ lenny   | 
|   |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Rękawice BUSE COOPER...czy ktoś takich używa??? | BartekBBI | Ciuch Afrykańczyka | 0 | 23.02.2009 19:48 |