|  | #201 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2009 Miasto: Cracov 
				 Motocykl: XT1200Z Przebieg: w gore   Online: 1 tydzień 2 dni 14 godz 16 min 21 s | 

Zawsze bedziesz wsrod nas[*][*][*]

__________________     | 
|  |   | 
|  | #202 | 
|  Zarejestrowany: May 2011 Miasto: Białystok 
				 Motocykl: KTM 525 EXC 6 dni   Online: 3 tygodni 1 dzień 1 godz 50 min 41 s | 

Po 2 tygodniach nieobecności na forum - taka wiadomość   Serdeczne wyrazy współczucia rodzinie i przyjaciołom, Zaoraj tam parę obłoczków   
				__________________ Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. — Mark Twain | 
|  |   | 
|  | #203 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Łódź 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: rosnący   Online: 1 tydzień 6 dni 20 godz 50 min 6 s | 

[']['][']

__________________ ... piszę po polsku (staram się) | 
|  |   | 
|  | #204 | 
| Zarejestrowany: Jul 2010 Miasto: łódzkie/ ksawerów 
				 Motocykl: RD07a   Online: 1 dzień 15 godz 16 min 4 s | 

[']['][']
		 | 
|  |   | 
|  | #205 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: RD04 Galeria: Zdjęcia   Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 8 godz 16 min 12 s | 

W maju jechaliśmy z Ashanti na Izi Meeting. Samochodem, przez rozwalone polskie drogi przygotowywane do Euro. Był czas, by porozmawiać niemal o wszystkim. Ashanti wielką motopodróżniczką nie zdążyła być, ale marzyła o dalekich wyprawach. Z pasją opowiadała mi o Afryce, której była przed laty i obiecywała sobie, że pojedzie tam motocyklem. Zapytała mnie czemu zaprzestałem organizacji „Wieczorków motocyklowych” (odbywały się w Warszawie co miesiąc, fajni ludzie pokazywali swoje zdjęcia z motocyklowych wypraw po świecie). Moje wyjaśnienia nie bardzo ją zadowoliły i poprosiła mnie bym przemyślał tę decyzję, że te spotkania były fajne i wielu się podobały. Odburczałem, że nie ma o czym myśleć i spotkań nie będzie.  Wczoraj był czas, by to przemyśleć pod tymi drzewami na cmentarzu raz jeszcze. Myślę, że nazwiemy to Wieczorami Ashanti, zaczniemy we wrześniu i będziemy spotykać się co miesiąc. Nie wiem jeszcze gdzie, salka Południka Zero była trochę mała… Dam znać w stosownym wątku. 
				__________________ Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz – również masz rację. | 
|  |   | 
|  | #206 | 
| Zarejestrowany: Aug 2012 
				 Motocykl: RD03   Online: 1 dzień 8 godz 4 min 56 s | 

Wraz z rodzicami bardzo Wam wszystkim dziękujemy za cudowne, ciepłe słowa o Ani, za bardzo liczne przybycie na ceremonię pogrzebową, za przepiękne pożegnanie... Tata czytając wpisy na Waszym forum o Ani powiedział ze łzami w oczach, że teraz rozumie dlaczego wybrała taką drogę..., że jesteście wspaniali... Wierzę, że Ania była wczoraj z nami..., że się uśmiechała..., że była szczęśliwa... Tak bardzo mi jej brak... siostra Ashanti | 
|  |   | 
|  | #207 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2012 Miasto: Gorzów Wlkp. 
				 Motocykl: ALP4.0/CL350 Przebieg: rośnie   Online: 5 dni 7 godz 9 min 40 s | 

.....[*][*][*].....
		 | 
|  |   | 
|  | #208 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2008 Miasto: Tarczyn/Wawa 
				 Motocykl: RD07a   Online: 2 dni 1 godz 32 min 18 s | 

....[*]....
		 | 
|  |   | 
|  | #209 | |
|  Zarejestrowany: Mar 2011 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: Suzuki XF 650   Online: 11 godz 10 min 25 s | Cytat: 
 | |
|  |   | 
|  | #210 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2012 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: KTM 640 Adv/Honda Transalp 650   Online: 1 tydzień 23 godz 41 min 2 s | 

Jechałem tamtędy dwa dni temu. Aż się płakać chciało - ten kask, zdjęcie. Taki wydawałoby się łatwy, rutynowy kawałek drogi.  Do zobaczenia Aniu.
		 | 
|  |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Książka "Kobieta na motocyklu" - Ania | rambo | Lejdis | 10 | 06.02.2012 11:33 |