Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Ciuch Afrykańczyka

Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.08.2008, 15:33   #34
kurcjusz

Motocykl: RD03
kurcjusz jest na dystyngowanej drodze
Online: 0
Domyślnie Witam,

Dodam swoje trzy grosze w tym temacie choc roznic sie nie beda od tego co juz zostalo napisane. Posiadam kurtke Desert i mam ten sam problem z membrana czyli klei sie do ciala jak glupia - siateczka jest z drugiej strony. Pamietam ze spedzilem kupe czasu na poczatku probojac to zrozumiec lub zalozyc inaczej - nie dalo sie. Kurtka pierwszy sezon. Rozwiazanie problemu:
coz jedyne jakie powyzej zostalo juz przedstawione, dlugi rekaw. Faktycznie glupio to zrobili ale jeszcze nie zdazylem tego zarejestrowac doglebnie bo upaly i spokojnie starcza sama kurtka a jak zimniej to omijam membrane ocieplenie dopinajac. No ale to rozwiazanie na krotkie trasy, a ja jako ze mam swoje pierwsze moto ( CBF 600 ) od paru miesiecy jestem happy. Chociaz dzisiaj zjezdzajac z mostu w Wawie na wal miedzyszynski i wlaczajac sie juz w ta trase po paru metrach na niej kiera wpadla mi w takie shimo ( chyba ) zem sie juz widzial na glebie. Co moje happy pomniejszylo - mam nadzieje ze to nie cos z moto. Nie wiem czemu sie to stalo ( na kolo nie stawialem of course ) poczytam sobie o tym, zobacze. Pozdrawiam wszystkich )
kurcjusz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania