| 

| 
		#15 | 

![]() Zarejestrowany: Mar 2010 
				Miasto: Zambrów 

Motocykl: CRF1000L 
Przebieg: 64321 

Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 19 min 45 s 
				 | 

Budzą nas owce  

![]() Albania...   I love it !Zwijamy majdan. Jedziemy z powrotem do Shkoder. Ja się spieszę, koledzy mniej. Mimo, że jedziemy w tym samym kierunku oni chcą w lewo a ja w prawo    Szybki uścisk dłoni i każdy poleciał gdzie chciał   Ja, zazdroszcząc im możliwości pojeżdżenia po tym wspaniałym kraju jeszcze kilka dni cisnę co mogę z motocykla. Wjeżdżam na autostradę z szybkim zamiarem zjechania z niej w drogę, która tym razem była   Navi szaleje. Krzyś sam już nie wiem czy chce wracać czy nie, czy w lewo , czy w prawo. Znów go usypiam   Jadę więc sobie tą autostradą i ...zatrzymuję się zapytać pastuszka o to gdzie mam skręcić. Tak, pasł sobie owce obok autostrady.  Zawracam. Piękny nowy wiadukt zbudowany dla tych, którym Hołek każe zawrócić w lewo   Piękny, nowy a pod nim...stado krów korzystających z cienia. Normalnie...Albania ...  A ile „min” było   Dobrze, że w żadną nie wjechałem bo jak by wybuchła... ![]() Banan nie schodził mi jeszcze przez godzinę   Wpadam na E851 czy tam 25kę, oczywiście numeracja może się nie zgadzać , bo jak wcześniej pisałem atlas ma 23lata   Co tu gadać, jest pięknie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
		 | 
| 

| 

| 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|