|  19.10.2011, 15:22 | #11 | ||
| lamer miesiąca  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Wa-wa 
				 Motocykl: RD07   Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s |  Odyseję czas skończyć... 

To było głupie, to było szalone, to było niedorzeczne.... ale UDAŁO SIĘ!!!!! Piszę co prawda trochę po niewczasie bo jedyny, pierwszy i ostatni punkt naszego planu jakim było dotarcie do Buenos Aires zrealizowaliśmy szczęśliwie tydzien temu w piękny, wiosenny wtorkowy wieczór. 01.jpg Dotarliśmy mówiąc z niewielką przesadą, ostatkami sił i resztkami motocykla: 02.JPG 03.JPG Wciąż nie mogę w to uwierzyć wspominając mail wysłany do Dandiego jeszcze z Panamy: Cytat: 
 Cytat: 
 Chociaż może wyglądać to dramatycznie, motor nie zdominował naszej południowoamerykańskiej przygody. Służył nam mimo wszystko dobrze, jako narzędzie do odkrywania miejsc, których inaczej odkryć nie sposób, do poznania mnóstwa ciekawych i serdecznych ludzi, do poznania siebie. Myślę, że zabrzmi to trochę pompatycznie i wazeliniarsko ale gdyby nie Afryka i ludzie których dzięki niej poznałem na tym forum, pełnych pasji, entuzjazmu i ciekawości świata, podróż ta pewnie by się nie odbyła. Choćby dlatego, że nie przypuszczałbym, że się da  Podróż ta, oczywiście nie odbyłaby się też bez Ulki, której dziękuję najbardziej! Jak tylko ochłonę trochę bardziej postaram sie uzupelnic relację o ostanie etapy i refleksje na temat przemierzania Ameryki Łacińskiej motocyklem. Może kiedyś nawet powstanie jakiś film. Tymczasem ruszam oddawać się niezliczonym uciechom, których dostarcza Buenos Aires... 
				__________________ Życie jest podróżą. | ||
|   |   | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Ameryka Południowa | juri bmw adv | Przygotowania do wyjazdów | 15 | 27.02.2013 18:45 | 
| [Ameryka Południowa - Styczeń 2010] www.motoamerica2010.pl | Big_Brother | Trochę dalej | 66 | 13.05.2010 00:04 | 
| motoamerica.pl (Ameryka pd. 2010) | Big_Brother | Przygotowania do wyjazdów | 10 | 13.11.2009 11:39 | 
| Ameryka Południowa 2010 | Pretor | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 31.03.2009 18:02 |