|  08.04.2011, 22:44 | #29 | 
| Afryka zawsze w sercu i na tatuażu :)  Zarejestrowany: Nov 2008 Miasto: Bytom 
				 Motocykl: BMW F800GS Przebieg: 29167 M   Online: 3 tygodni 4 dni 12 godz 43 min 27 s |   

http://moto.allegro.pl/kask-ls2-cros...533278887.html ja na tego nie narzekam Ostatnio przy -2 w nim jechałem jakies 130km z rana. Kumpel mial LS2 szczękowego i mu było w gębę zimniej niż mi (może kominiarkę miałem cieplejszą) wcześniej mi w łapy zaczęło pizgać niż w łeb - zawsze można się za owiewkę schować minusy: huczy przy dłuższej jeździe (ale od czego są stopery artyleryjskie-military shop, lub kumpel wojskowy) plusy: -jak jade w terenie to czuje się jakbym umiał w tym terenie jeździć - szczególnie gdy mam buty offroad  i koszulkę którą zakupię na forum  - lepsza widoczność pod warunkiem założenia googli, (u mnie progrip chyba 3400-te z szybką foto-aktywną czy cuś takiego) - w lato chłodniej, - łatwiej zamontować do śrubki daszka kamerkę oregon  -jebi...sty daszek - kolory podobne do mojej afri, - dziewczyny bardziej teraz na mnie patrzą   - profesjonalniej wyglądasz - szczególnie gdy afri trochę błotkiem obrzucisz 
				__________________  Jazda na dwóch kółkach  jest jak chodzenie po bagnach - bardzo wciąga.   | 
|   |   | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Torba na krotkie wypady.. | JareG | Wszystko dla Afryki | 24 | 26.02.2009 19:24 |