|  05.04.2011, 18:00 | #19 | |
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Łódź 
				 Motocykl: RD01   Online: 2 miesiące 4 dni 14 godz 29 min 8 s |   Cytat:  poprostu pech przeżyłem coś podobnego jakiś życzliwy ekolog wsadził kawał kija w chojaka co wychodził na drogę omijając nie przeskoczyłem koleiny i próbowałem  ciałem omieść gałęzie choinki nie są przecież twarde a tu zonk podbiło ukryty badylek i uratował mnie zapięty pasek od kasku badyl ześlizgnął się po pasku i wyszedł koło gogli  nie chce myśleć jak by się to skończyło jak by nie było paska poprostu szaszłyk wszedłby w podbródek a wyszedł okiem tak ze uważajcie na ekologów nabijanie gwoździ w korzenie ,gustowne linki taśmynylonowe sznury w poprzek drogi a wilczych dołach nie wspomnę myślę ze jak ktoś ma pecha to....wracając do filmu to jeszcze chyba złamał rękę w nadgarstku ale może się mylę ROZWAGI i jeździć z głową (w kasku oczywiście ) a tu żeby nie było ze fantazje https://picasaweb.google.com/kaziuni...18024868110562 Ostatnio edytowane przez wolly : 05.04.2011 o 18:06 | |
|   |   | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Torba na krotkie wypady.. | JareG | Wszystko dla Afryki | 24 | 26.02.2009 19:24 |