![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]()
�� ale trafiłeś ��
Jeździłem w zeszłym roku trochę. Teraz chyba nie ma nigdzie demo, ale właśnie się mocno doktoryzuję i może coś z tego będzie⌠nie zapeszam. Mają parę wad. Grzanie od kata można usunąć, a w wersji 2021 kat jest w tłumiku i rura ma być chłodniejsza. Moim zdaniem poważniejsza wada to tylne zawieszenie - podobno jest złe dobrane i ciężko je poprawić pomimo, ze to Ohlins. Osobiście odczułem je jako nieco twardawe, ale krótko jeździłem. To z pewnością nie jest moto jak Afryka czy GS800, ale Indie do tego służy. Na kryzys wieku średniego w sam raz. Ten kryzys już dawno za mną, ale Scram mi się bardzo podoba. PS Jakby co to nie kupować tego - https://www.otomoto.pl/oferta/triump...-ID6DR7em.html Sprzedający jest spoko, ale moto jest po szlifie, który skutkował szkodą całkowitą. Pisałem do pierwszego właściciela, ale nie odpowiedział. image1.jpg image2.jpg Cytat:
Ostatnio edytowane przez Novy : 08.07.2021 o 22:23 Powód: Poprawiłem link i dodałem istotne info ws. motocykla po szlifie |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Triumph Tiger 900 | JarekO | Inne - dyskusja ogólna | 33 | 31.05.2020 16:35 |
BMW - Triumph | sizyrk | Inne - dyskusja ogólna | 7 | 12.02.2015 23:20 |
Big800 scrambler/tracker- zobaczymy co z tego wyjdzie. | tyran | Inne - dyskusja ogólna | 0 | 14.11.2014 16:07 |