![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 10 godz 44 min 27 s
|
![]()
Lupusie i Elwoodzie - TAK, macie 100% racji !! Ja tylko czasem się obawiam, że proces fermentacji realizowany bez dozoru skończy się nikomu nie potrzebną eksplozją. Końcem lat 80-tych, na pewnym nowohuckim osiedlu przygotowywałem magiczną miksturę z miodu, owocu dzikiej róży i wody źródlanej, która miała w sobotnie wieczory krasić moje i przyjaciół lica. Pech chciał, że jakaś wredna macocha /bo przecież nie moja żona
![]() ![]() Nie moim zamiarem ani prawem jest odbieranie komukolwiek głosu tylko proszę aby w swoim zapamiętaniu dobro ogółu mieć też na względzie bo na dziś to dobro w jakiejś tam mierze GTW, która choć czasem dupy daje, to jednak zawdzięczamy ![]() Mnie osobiście konkurs kalafiorem lata ale relacje wszystkie z wypiekami na twarzy czytam, jedne bo są magiczne /w tym Wasze/, inne bo foty w nich umieszczone na kolana powalają jeszcze inne wspomnienia przywołują. Czytam je i czytam, a że ktoś konkurs w takiej czy innej formie zorganizował to jego inicjatywa i jego problem, mnie w czytaniu to nie przeszkadza. POZDRAWIAM Ps. Teraz to Ja chyba mące ciągnąc temat ale, że ostatnio rzadko pisze to mam nadzieję na amnestie - to tyle z mojej mańki. Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 27.01.2012 o 12:50 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
1 wielki afrykański konkurs na relację z podróży | czosnek | Kwestie różne, ale podróżne. | 26 | 13.02.2012 11:13 |
Nowe relacje w wersji PDF - RELACJE - ALL IN ONE | 7Greg | Trochę dalej | 11 | 31.10.2011 17:51 |