|
|
#61 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
Masz rację ch.. do tego, ale przecież to forum, każdy może się wypowiedzieć. Chyba aż tak Cię nie boli, że skomentował cenę ciężarków. Za bardzo się negatywnie nakręcasz.
|
|
|
|
#62 |
![]() |
Mierzi mnie kiedy się komentuje jak ktoś wydaje swoje pieniądze.
Będę dalej obserwował z daleka tę falę optymizmu i zgody panującej na forum, kiedy mnie tu nie ma.
|
|
|
#63 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 7 min 51 s
|
No, tak mierzi, że przypieprzasz się do moich membran za pinsiont złotych.
Mentalność Kalego.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#64 |
![]() |
Niezależnie od tego gdzie byłeś, co widziałeś i jakich to mądrości byś nie napisał będziesz dla mnie zawsze zakompleksionym palantem i nic tego nie zmieni. Nie dodam - niestety. Nawet nie chce mi się już wyjaśniać.
Caravanistan, leśne forum dyskusyjne czy forum turystyki górskiej - wszędzie zostawiłeś za sobą smród nie wnosząc nic konstruktywnego. Ta Twoja wstawka z tym jak to ponadrzecietnie piłujesz czy jak bardzo przejechałeś Strategice w każdym dowolnym kierunku - wszystko to składa się w jeden obraz. Staram się nie być negatywny. Stwierdzam stan faktyczny.
|
|
|
#65 |
|
Administrator
![]() |
Możecie czasem odpuścić?
|
|
|
#66 |