|
|
#11 |
|
Kobietka:)
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Miasto: Ustroń
Motocykl: Transalp 600V
Online: 1 godz 48 min 22 s
|
Witam babeczki
Buraj dzięki za przywitanie na forum TA i skierowanie tutaj. Mam nadzieje ze się na wiosen gdzieś spotkamy ![]() pozdrowienia dla wszystkich Pań
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
Witam serdecznie!!!
![]() Burja przyznam się że też kilka tygodni temu przeglądając ten dział brakowało mi powitalni. Szkoda, że na Pomorzu jest mało Afrykańskich Lejdis, bo ja na wiosnę planuję ostre treningi i będę potrzebowała towarzystwa ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kobietka:)
![]() |
Cytat:
Wątek przyklejony . Niech to będzie babska powitalnia.
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: już chyba czas pisac-3miasto:)
Motocykl: Transalp
Przebieg: realny
Online: 23 godz 13 min 14 s
|
Cytat:
cała przyjemnośc po naszej stronie a pewnie ze gdzies sie spotkamy-mam nadzieje a gdybyś przypadkiem byla w okolicach-zapraszamy do wrocka chyba ze wybierzemy sie z lejdisami potaplac sie błocie i pola orac motongami-tzn pojezdzic enduro(w moim przypadku-jak beda chcialy mnie troche pouczyc, ale jak je znam-pewnie beda, mam nadzieje )-chetnie, tylko niech troche snieg zelzeje-pomysl o tym
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
Miasto: już chyba czas pisac-3miasto:)
Motocykl: Transalp
Przebieg: realny
Online: 23 godz 13 min 14 s
|
Cytat:
u nas tez mozna potrenowac. no i bedzie nas wiecej
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Miasto: Wieś Pod dębami
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 godz 30 min 23 s
|
witam Wszytkie, na których użytek Burja stworzyła ten wątek...pomysł przedni...chciałabym i ja aktywnie bywać w tym niezwykłym gronie, z największą przyjemnością czytam, poznaję i wciąż się uczę
, eva
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Witaj Eva. Cieszy, że coraz więcej jest Lejdis. Jest problem na zlotach - panowie nie mają z kim tańczyć ! Jeszcze trochę i problem się sam rozwiąże.
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#20 |
Miasto: Wrocek
Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
Hello Lejdis!
Wrocław się kłania, jeszcze nie jestem brudasem jak Wy (jak ja Was podziwiam ) ale mam nadzieję, ze przy waszej pomocy jakieś pierwsze kroki uda mi się zrobić. Latam na GS 12, ale w planach coś małego się kluje Pozdrówka! (Ucek buziol dla Ciebie) |
|
|
|