|   | 
 | |||||||
| Inne zbroje, ochraniacze, stabilizatory, bielizna, akcesoria, itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | #61 | 
|  | 

Na kurtkę to z gumkami pod pachami.
		 | 
|  |   | 
|  | #62 | 
|  Zarejestrowany: Feb 2016 Miasto: Nowy Sącz 
				 Motocykl: CRF1000   Online: 5 dni 22 godz 43 min 18 s | 

Jaki model zakładasz na kurtkę? Kupiłem nie dawno Leatt 3.5 i o ile ze zbroją Leatt 5.5 HD Pro był super kompatybilny i pasował idealnie, o tyle na kurtkę był już za mały i dotykał kasku. Wtedy musiałbym kupić większy rozmiar, ale znowu do zbroi by nie pasował   | 
|  |   | 
|  | #63 | 
|  | 

Mam model 6.5 . Może byc też kwestia kurtki i ułożenia na niej.  Mam Revit Sand 3 | 
|  |   | 
|  | #64 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2018 Miasto: Doruchów 
				 Motocykl: Była CRF1000L, jest KTM 1290 SAS   Online: 5 dni 14 godz 30 min 37 s | 

Również rozglądam się za takim stabilizatorem...  Dzinks, czy jak nakładasz na kurtkę Revit'a stabilizator nie przeszkadza na plecach ochraniacz? Tzn czy te tylne "łapki" stabilizatora nie opierają się na ochraniaczu i nie podnoszą go. Pytam bo jest model Leatt STX road i ma te łapki szersze na plecach, żeby właśnie zmieścił w środek ochraniacz lub garb. Tylko że to są tylko moje domysły... Ja nie jeżdżę w zbroi, używam normalnych kurtek moto., więc zastanawiam się czy nie będzie rozsądniejszym zakup stabilizatora z takimi szerokimi łapami na plechach. A może ktoś używa Leatt STX Road? | 
|  |   | 
|  | #65 | 
|  | 

Jak jeżdżę w kurtce to mam założonego pod spód żółwia. Nie jest to wbudowany w kurtkę z ale osobny na szelkach i pasie - Dinese. Nic mi nie przeszkadza. Ja korzystam z niego wyłącznie do offa | 
|  |   | 
|  | #66 | 
|  Zarejestrowany: Dec 2019 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R   Online: 2 tygodni 1 dzień 19 godz 12 min 37 s | 

Mam kurtkę Rev'it-a z tym ochraniaczem pleców też będę mierzył Leatt bo neck brace Rev'it-a już niedostępny. Chyba produkowało go Moveo. Wydaje mi się, że ten STX Road może lepiej pasować właśnie  ze względu na szersze łapki z tyłu. Tyle, że dostępność tego w PL widzę mega słaba...
		 | 
|  |   | 
|  | #67 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2018 Miasto: Doruchów 
				 Motocykl: Była CRF1000L, jest KTM 1290 SAS   Online: 5 dni 14 godz 30 min 37 s | 

Ja kupiłem ostatecznie Leatt'a 6.5 Carbon. Zastanawiałem się nad STX Road, ale wersja 6.5 ma tyle regulacji, że pasuje mi na każdą kurtkę, nawet dotykając z tyłu ochraniacza.
		 | 
|  |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Kurtka Enduro kompatybilna ze stabilizatorem karku. | Kuba | Ciuch Afrykańczyka | 23 | 15.03.2012 20:37 |