|  | #51 | 
|  | 

bywa tak, że i Toyota się spsowa, ale myślę, że to nie miejsce na takie dywagacje i tego też dotyczył mój powyższy post, tym bardziej, że z Marulinem już parę dni temu wyjaśniliśmy wszystko na   ... Kręte są ścieżki Pana jednakże  matjas 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|  |   | 
|  | #52 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2012 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 miesiące 6 dni 23 godz 32 min 34 s |  | 
|  |   | 
|  | #53 | |
|  Zarejestrowany: Jun 2013 
				 Motocykl: DL650, XT660Z   Online: 1 tydzień 1 dzień 21 godz 12 min 41 s | Cytat: 
 Na szczęście pech dotyczy raczej błachych spraw, bo ogólnie nie narzekam. | |
|  |   | 
|  | #54 | 
|  | 

zaraz wszyscy dostaniemy wpiernicz od Orzepa i nie trza będzie już nikomu olejarek    
|  |   | 
|  | #55 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2012 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 miesiące 6 dni 23 godz 32 min 34 s |  | 
|  |   | 
|  | #56 | 
|  | 

chyba jak przeczytają o tym na nagrobku    
|  |   | 
|  | #57 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2012 Miasto: Wierzowice Małe 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: trylion   Online: 2 dni 19 godz 37 min 26 s | 

Orzep ale Ci zapaskudzili wątek. Ahhy i ohhy  musisz sobie sam sprezentować, taki los człeczy. Co do ,,1200 gs toć to bMw-u"  jest szpetne - feeee cylindry wystają mu jak bycze ja... uhaaa.  Relacja przednia .
		 | 
|  |   | 
|  | #58 | 
| świeżym warto być:)  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: DWR 
				 Motocykl: RD07a   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 13 godz 37 s | 

Zaczęło się pięknie, a zrobiło się benzynowo  Oglądając foty, utwierdzam się w przekonaniu, że te tysiące kilometrów dojazdu, żeby zobaczyć to samo, tylko w trochę rozleglejszej skali już trochę mnie nudzi. Chyba zaczyna mi być bliżej do Wielkiej Rodziny BMW z moim peselem  I nie ma się co śmiać. Tak mnie naszło po tegorocznym wypadzie na wshut z którego wróciliśmy cztery dni temu. I jeszcze zaraz potem, brat mój pokazał mi foty z tych samych miejsc, które pokazujesz-zresztą ponoć się gdzieś spotkaliście, albo coś pokręciłem. jak ktoś chce sobie pooglądać, to te: https://picasaweb.google.com/1057542...enegro_albania Klasa relacja fotograficzna. PS Puki jestem tak trochę bardziej niebieski, a nie wiem czy ten stan rzeczy się długo utrzyma, to mogę zaraz tych benzyniarzy pozamiatać   
				__________________ pozdrawiam Pan Bajrasz  | 
|  |   | 
|  | #59 | |
| Zwykły przechodzień...  Zarejestrowany: Jul 2011 Miasto: DW 
				 Motocykl: GS12y   Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s | Cytat: 
 Co do spotkania, to na pewno nie w Albanii, ale utwkiły w moim wodogłowiu włosy Pani twego Brata!!! Cholera, nie mogę umiejscowić, gdzie się spotkaliśmy?! Tak, tak to ten właśnie pesel  Pozdro Orzep 
				__________________  -- Nie wzywaj imienia Pana bOrzepa nadaremno--  -- Trudno jest powiedzieć NIE, gdy wszyscy mówią TAK -- | |
|  |   | 
|  | #60 | 
|  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: Września 
				 Przebieg: rośnie   Online: 2 tygodni 3 dni 5 godz 58 min 31 s | 

Obiecane foty dla Ciebie i nie tylko. Pozdro Piter | 
|  |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Wrześniowa włóczęga po Shqipërii AD2012 | hans | Trochę dalej | 59 | 08.04.2013 02:10 |