|  14.06.2010, 15:31 | #61 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: EXC 200, EXC 250 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s |   

Ramboszczak.. ty już lepiej żadnych moich fot nie wrzucaj, bo naprawdę..      ..i wiszę ci 2 zeta  Dobra, wstępnie odespane.. napięcie organizatorsko-kwoczo-mamciowe już chyba zeszło..  i czas na pierwsze podsumowanie  Dziękuję przede wszystkim Wam Kochane Lejdisy     za okazane zaufanie, za humor, kokieterię i polot którymi emanowałyście przez ten cały weekend, za naturalny wdzięk i spontaniczność w trakcie wszystkich "ochów i achów" nad Wami oraz za ufne i odważne oddanie sie w moje niegodne dłonie - bez Was historia Kobiecych Mistrzostw Świata Enduro byłaby nudna i bezbarwna  a teraz tworzycie legendę!..     Dziękuję Afrykańcom (niezależnie od pci i motocyklowego wyznania)   za pokazanie co naprawdę znaczy być Czarnym  , za cierpliwe oprowadzenie po meandrach czarnej duszy i czarnego humoru..  oraz wielką pomoc przy doglądaniu młodych "kurczaczków" na offiku    Dziękuję ekipie cudownych i kompletnie zwariowanych Domin    za odwagę, zapał, zaangażowanie i zawstydającą starych endurowych wyjadaczy radochę z jazdy, która okazała się jednak być ekhm.. o wiele bardziej off niż on      Teraz, to już jesteście prawdziwymi endurowymi twardzielkami!!! Oli    za niestrudzone kibicowanie moim nawet najgłupszym pomysłom    oraz ogromną pomoc i wsparcie przy szyciu spódniczek - bez Jej zaangażowania nie udałoby się nam wygenerować całego tego różowego prestiżu  i tak cudnego efektu zwiewnych Lejdis    Elutce   , za wszystko to, czego nie da się opisać słowami, a co leje miód i słodycz w samo serce..  Osobne, wielkie podziękowania dla naszej ProMotorowej ekipy  - Panowie są zawsze w odpowiednim miejscu i czasie, niezawodni, niezastąpieni. Praca z nimi, to wielka przyjemność     normalnie oskarowo się jakoś tak zrobiło..     foty się wgrywają - podrzuce linki, jak tylko proces się zakonczy idę się zdrzemnąć   
				__________________ Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata  Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być   | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 18:16 | #62 | 
| tip top  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa / Kraków 
				 Motocykl: RD07a   Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s |   

A ja durny jakieś Tatry, Smokovce, Cisne i Polańczyki... Gratulacje Ladies, gratulacje  p.s. Jak by Felek powiedział: "ciuszki też miały w ci..czke" 
				__________________ Ci sono mari e ci sono colline che voglio rivedere Znam Bajrasza. I no Bayrash ( ang ) | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 19:30 | #63 | 
| Jaki świeży jaki świeży ??  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s |   

Majki a Ty gdzie różową kieckę podziałeś ?

__________________ Hubert | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 19:31 | #64 | 
| Kobietka:)  |   

BOMBA!  Na nodze "lekki" bucisz, na d... "delikatny" róż- kwinesencja kobiecości   . Wyglądałyście rewelacyjnie!!! Zdecydowanie przyćmiłyście starujące... blaskiem  . Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś fota na okładkę kalendarza 2011. Widać, że atmosfera była czadowa. Tak trzymać! Pozdrawiam. | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 21:33 | #65 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2008 Miasto: Polska poł.-wsch. 
				   Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 48 min 27 s |   

Kochane...to pojechałyście! Czad to mało powiedziane. Myślę,że nie tylko ja jestem dumna,że jestem "lejdiską" jak na Was patrzę. Rambo, dzięki za foty, Ucuś, czekam niecierpliwie na Twoje. Całuję Was wszystkie serdecznie. Wielkie gratulacje!!!
		 | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 21:58 | #66 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2005 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Nie mam już Afryki   Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s |   

OK, Lejdiski wsiadły na swoje dominatory i inne krzaczory i poleciały na drugi koniec Kwidzyna na tor  "parking"   Specjalność Roomyanka - offem po oczach     Nie pamiętam co za gościu, ale raczej "był Pan zadowolony"   Ten Pan z prawej, to Dziuniek  sam burmistrz Kwidzyna. Przez całą imprezę nie spuszczał wzroku z naszych Lejdis    A w tym samym czasie zawodnicy dawali siebie wszystko    Tutaj widać że gościowi wali dym z motura ale daje dalej co sił przed siebie  z numerem 33 frunie Bartosz Obłucki, dopinguje go sam burmistrz miasta   Lejdis podziwiają "loty" Błazusiaka i Obłuckiego    Po panach na tor wyjechały zaorać jeszcze panie      Po zawodach - Ave    i inne wygłupy i obciachy   Byli i tacy co za lejdisowy autograf oddali prawie swój samochód  i trochę różności..    Ogólnie naprawdę prze zajebiaszcza impreza. Kto nie był, to może tylko żałować. Dzięki wielkie naszej kwoko pszczoło matce Uckowi. Nie wiem kobieto jak Ty to wszystko robisz, ale TO DZIAŁA i uwalnia w ludziach wulkan wielokolorowej pozytywnej i zaraźliwej energi  Hyle czoła przed promotorowymi lejdiskami, żeby ich na lekkim offie nie zgubić z pola widzenia przed sobą, cza niemalże lecieć afryką na kostkach, co i tak czasem nie wystarczało by się za nimi utrzymać, i nawet bylo jedno bliskie spotkanie 3 stopnia z zaschniętą koleiną z gliny. Gang Dominek z Elutką na czele. Matko  jak Wy to robicie  Im większe trudności, tym większy banan na buziach i śmiech po pachy  Wielki Szacun !!!!!!!!!!!!! i trzymajcie łapki na tygryska  Wielkie dzięki za czas i ubaw wspólny dla Roomyanka, Majkiego Ostatnio edytowane przez rambo : 14.06.2010 o 23:04 | 
|   |   | 
|  14.06.2010, 23:00 | #67 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Ryszard Dominator   Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 30 min 13 s |   

Zwariowane Lejdisy! Wyglądałyście genialnie!   | 
|   |   | 
|  15.06.2010, 00:01 | #68 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2010 Miasto: Rumia 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 21 godz 27 min 59 s |   

oj piknie bylo!!! moj pierwszy raz    Ucek wielkie thx  dzieki dziewczyny!!! no i gdyby nie afryki...  a Domi jak cudnie ubłocony   | 
|   |   | 
|  15.06.2010, 01:38 | #69 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2009 Miasto: Gwe/Warszawa 
				 Motocykl: CRF1000, RD04   Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 17 min 16 s |   

Hubi, na spódniczkę się już nie załapałem, może i dobrze.    Dzięki jeszcze raz wszystkim Lejdiskom i Lejdisom za wspólne wszystko! Czad      Parę moich fotek: | 
|   |   | 
|  15.06.2010, 09:06 | #70 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2005 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Nie mam już Afryki   Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s |   

wow     Czy ma ktoś fote z moich zaręczyn..?     | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Lejdisy-Pamiętacie? | bajrasz | Lejdis | 3 | 29.12.2012 16:40 |