|
|
#61 |
![]() |
Szkoda w ogóle jeździć bo się wszystko zużywa
![]() Start z dwójki w większości znanych mi sprzętów to żaden wyczyn. Jak nie odwijasz manety jak umysłowo poszkodowany to imo nie powinno się nic złego dziać. Kwestia tylko jak często jeździ się w mieście ![]() Gwarantuje Ci że dla wygody i z samego rozsądku wiele osób z eclutch będzie tak robić. Btw widziałem test cbr650 eclutch i ruszanie z 5 biegu. Poszło no problem.
|
|
|
#62 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 1 tydzień 3 dni 18 godz 24 min 52 s
|
Zrobiłem wczoraj rundę wieś Kraków wieś i jestem zadowolony. Może nie do końca mi odpowiada wrzucanie w górę biegów od 2 do 3 ale zrzucanie działa bezproblemowo nawet do jedynki. Jedynie co jest zmianą w stosunku do naszego starego motocykla to wrzucanie biegów, nawet ze sprzęgłem musi być z przygotowaniem, nacisk na dźwignię aby było przed wrzuceniem biegu. W starym można wrzucać bez nacisku albo mi się tak wydaje że działa tak bezpośrednio. Tylko jak chcemy wrzucać bez sprzęgła to musi być nacisk. A to że się zużyje, pewnie nas przeżyje
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|