| 

| 
	|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 

| 
		#31 | ||

![]() Zarejestrowany: Mar 2008 
				Miasto: DW 

Motocykl: Pyr pyr 
Przebieg: dowolny 
Galeria: Zdjęcia 

Online: 5 miesiące 2 dni 19 godz 29 min 28 s 
				 | 

Cytat: 

Jeździć w ciuchach BMW na zjeżdżalni po lodzie     ![]() Cytat: 

odbierasz? ![]() @Myku, Tarcu w czerwcu. Szykuj urlop Ostatnio edytowane przez 7Greg : 27.12.2009 o 13:23  | 
||
| 

| 

| 
| 

| 
		#32 | 
| 

Zakonserwowany 
			![]()  | 

Jakieś tam czasami odbieram , ale nie mogę na nie w wiekszości odpowiedzeć , dlatego preferuje na mejla : africa_twin@onet.eu  

Dla mnie termin maj i czerwiec odpada , jedziemy do Albanii i na Erzberg . Rumunia najbardziej mi odpowiada w ostatnim tygodniu sierpnia lub pierwszym września , jest jeszcze w miarę ciepło powyżej 

Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . Ostatnio edytowane przez Adagiio : 29.12.2009 o 12:55  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#34 | 

![]() Zarejestrowany: Dec 2009 
				Miasto: Wrocek 

Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s 
				 | 

Co prawda dopiero się pojawiłam na forum, ale marzenia motocyklowe mam juz gotowe od dawna, a jakże 

(wiem, że wyglądają nierealnie ale wystarczy marzeniom dodać datę realizacji i zamieniaja się w plany, a plany to się całkiem łatwo realizuje   )najpierw 1. Nowa Zelandia, 2. Islandia 3. wszystkie Ameryki wzdłuż, od Alaski przez Meksyk do Patagonii (Antarktydę na moto sobie daruję) a potem...hmmm,... piszcie o swoich, bo może mam marzenia o których jeszcze nie wiem hihihi  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#35 | 

![]() Zarejestrowany: Mar 2009 
				Miasto: UK prawie pakistan :-) 

Motocykl: nie mam AT jeszcze 

Online: 1 dzień 7 godz 47 min 23 s 
				 | 

w sumie moze nieortodoksyjnie odpowiem 

dla mnie realizacja pasji jaka jest motocykl nie jest marzeniem - to jest moje zycie i wszystko pod to od jakiegos czasu ustawiam, marzeniem jest zeby to wszystko dało sie jakoś stabilnie finansowo ogarnąć a podróże of korz - tam gdzie ciepło i nie konkretne kraje ale raczej miejsca tak troche z młodości egzotycznie brzmiace Tibuktu, BidonV, Samarkanda, Utah (ja zniosa wizy do juesej)  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#36 | 
| 

Common Rejli 
				Miasto: Warszawa 

Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure 
Przebieg: dupa 

Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 44 min 12 s 
				 | 

Chciałbym zobaczyć Ganges.

BRW 1991 I tak wszyscy skończymy na mineralnym. | Powroty są do dupy. | Trzy furie afrykańskie: pompa, moduł, regulator. Czy jakoś tak... | Pieprzyć owiewki  . I stelaże.NIE SPRZEDAM! ![]()  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#37 | 

![]() Zarejestrowany: Apr 2008 
				Miasto: Chojnice/drogi Europy 

Motocykl: RD07a 
Przebieg: hgw 

Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s 
				 | 

Moim marzeniem, które ma szansę się spełnić w ciągu kilku najbliższych lat, jest wyjazd na wschód: stany, stany..  

Nie powiem, że sam to wymyśliłem   Inspiracją są oczywiście wyjazdy Czarnych Ekip w tamtą stronę..A z kim? Generalnie z kimś kto się nie spieszy - motocyklem lubię jeździć w stylu emeryckim, pośpiech mam na codzień w pracy. 

openSUSE.org
			 | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#39 | 
| 

Common Rejli 

Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure 
Przebieg: dupa 

Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 44 min 12 s 
				 | 

Widziałem kiedyś program o amerykańskich, dziestoletnich podróżnikach. Siedzieli w łodce i z iście jankeskim poczuciem humory licytowali kto napije się szklanki wody z rzeki za 5$. Mieli przy tym mase śmiechu. Za chwilę przepływali obok dryfującej zdechłej krowy, a potem mijali sinego niemowlaka unoszącego się na powierzchni plecami do góry. 

To musi robić wrażenie. 

BRW 1991 I tak wszyscy skończymy na mineralnym. | Powroty są do dupy. | Trzy furie afrykańskie: pompa, moduł, regulator. Czy jakoś tak... | Pieprzyć owiewki  . I stelaże.NIE SPRZEDAM! ![]()  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#40 | 
| 

wondering soul 
			![]() Zarejestrowany: May 2008 

Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i 
Galeria: Zdjęcia 

Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s 
				 | 

Ten pan pił gangesówkę bez 5 $, nawet bez 1 $. Nie robiło to na nim żadnego wrażenia. Jak i na wielu, wielu innych. Dla nas to niewyobrażalne, dla nich chleb powszedni.  

IND55dd.jpg Ganges pod koniec swojej wędrówki do morza jest "taki sobie" - brudny i leniwy. Za to u źródeł, powyżej Haridwar, naprawdę robi wrażenie. Niestety u samych źródeł, tam skąd wypływa spod lodowca, nie byłam. Ponieważ cały region Himachal Pradesh wyglądał na bardzo ciekawy, tajemniczy i wciągający (w tamtejszych Himalajach można odwiedzić 4 święte miejsca hinduizmu), więc pewnie trzeba będzie tam kiedyś wrócić... ![]() Pozdrawiam 

Ola  | 
| 

| 

| 
![]()  | 

| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|