|   | 
 | |||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  Wczoraj, 07:26 | #171 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2014 Miasto: Lublin 
				 Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO   Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 20 godz 47 min 17 s |   

Matias ma racje...zajebiste moto
		 | 
|   |   | 
|  Wczoraj, 09:01 | #173 | 
|  |   

To bardzo dobra choroba   W zeszłym roku szukałem, przeglądałem i pod koniec września wylicytowałem i kupiłem dotarł w grudniu. Parę gratów trzeba było kupić i pierwszy sezon za mną. 
				__________________ pozdrawiam michoo | 
|   |   | 
|  Wczoraj, 09:42 | #174 | 
|  |   

nie pitol tylko poka   przykro z powodu takich wieści Czarny... zabić się, jadnakoż, można na romecie - równie skutecznie :/ 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  Dzisiaj, 10:53 | #175 | 
|  |   

Wiedziałem konkretnie co chce model rocznik a nawet w kolor swój celowałem. Pierwsze zdjęcie - tak na licytacji wyglądał. Drugie zdjęcie już w porcie załadunkowym  Trzecie to już u nas. 
|   |   | 
|  Dzisiaj, 10:55 | #176 | 
|  |   

kawał bydlaka! motor też niezły   to już zbyt nowoczesna konstrukcja jak na HD i mnie. ale piękny tym niemniej. z perspektywy czasu jak oceniasz - sprowadzenie było skomplikowane/kosztowne/bezpieczne? taka traja jak stoi obok na HD w uj by mnie leczyła   
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  Dzisiaj, 11:30 | #177 | 
|  |   

Napisałem ci   - sprowadzenie to jak zakup na allegro - reszta zależy tylko od twojego instynktu pewnie i szczęścia a potem i zdolności i znajomości mechaniki, dobrego lakierniki żeby doprowadzić moto do stanu jaki chcesz. 
|   |   | 
|  Dzisiaj, 16:58 | #179 | 
|  |   

kilka dni temu facet mojej siostry ( na rycinie) spelnil swoje marzenie o wlasnym HD. ma jeszcze MT-09. Breakout, 2025, 2000ccm, 130kpln. przed chwila dzwonili, ze podczas pierwszej przejazdzki cos eblo w silniku. serwis stwierdzil, ze 'ten typ tak ma/wada fabryczna'. czekaja na caly nowy silnik z USA.

__________________ buziaki   Ostatnio edytowane przez szynszyll : Dzisiaj o 17:59 | 
|   |   | 
|  Dzisiaj, 17:49 | #180 | 
|  |    : Współczuję szczęśliwemu posiadaczowi 
				__________________ kto smaruje ten jedzie | 
|   |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Harley Davidson Pan America :) | wooocash | Inne - dyskusja ogólna | 37 | 31.07.2021 17:53 |