|   | 
 | |||||||
| Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  13.10.2023, 13:14 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Jul 2016 Miasto: Dubiecko 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 6 dni 15 godz 58 min 42 s |  Spodnie damskie na lato.. 

Pytanie - prośba czy podpowie ktoś, gdzie znajdę sklep motocyklowy, internetowy najchętniej gdzie dostanę spodnie jak w temacie. W sieci co prawda jest tego multum ale rozmiary, noc cóż niewystarczające... Coś powyżej xl   | 
|   |   | 
|  13.10.2023, 13:39 | #2 | 
|  |   

Do czego te spodnie, teren, miasto, turystyczne i do ilu kapiszonów ?

__________________ kto smaruje ten jedzie | 
|   |   | 
|  13.10.2023, 15:14 | #3 | 
|  Zarejestrowany: Jul 2016 Miasto: Dubiecko 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 6 dni 15 godz 58 min 42 s |   | 
|   |   | 
|  13.10.2023, 16:13 | #4 | 
| Gość 
				 Online: 0 |   

Jak nic w PL się nie znajdzie, to pewnie FC Moto będzie coś miało: https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...nge_ListPrice= | 
|   | 
|  13.10.2023, 16:48 | #5 | 
|  |   

Żona tak zrobiła: pojechaliśmy do Olka do Bielska, tam damskie rozmiarówki nie leżały na niej dobrze, ale mieli męskie xl w wersji ze skróconymi nogawkami i to było to, kupiliśmy. Sprawdziły się. Tak że polecam szukać sklepu stacjonarnego w pobliżu i mierzyć.

__________________ All you need is love. And motorcycles. | 
|   |   | 
|  13.10.2023, 21:40 | #6 | |
|  |   Cytat: 
 Membrana wypinana więc na lato i też wiosna-jesień, przyzwoicie zrobione a do tego jeśli Twoja kobita ma długie nogi można kupić przedłużane lub skracane. Rozmiarówka to swojej brałem rozmiar mniejsze niż normalnie chodzi i pięknie się prezentuje, znaczy wygląda jak kobita i co najważniejsze jest zadowolona, kurtkę też ma ten model.   
				__________________ kto smaruje ten jedzie | |
|   |   |