|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | #61 | |
|  Zarejestrowany: Nov 2012 Miasto: mazurska wieś 
				   Online: 1 miesiąc 3 dni 35 min 20 s | Cytat: 
 Co z pozostałymi dziewczynami? Jesli mialaby nastapic zmiana terminu, to ja niestety bede zmuszona zrezygnowac z organizacji zlotu, bo pierwszy wolny kolejny termin u mnie, to wrzesien, a we wrzesniu na Mazurach tyłki Wam w namiotach pomarzną. Za głupia jestem by znaleźć wyjście salomonowe z tej sytuacji. Ciśnie mi sie na usta że "nie zawsze coca-cola" Może my wypijemy Wasze zdrowie, Wy wypijecie nasze, a potem się wymienimy fotami? | |
|  |   | 
|  | #62 | 
| Asia  Zarejestrowany: Feb 2012 Miasto: Złotoryja/ Wrocław 
				 Motocykl: XL750, CRF300RALLY Galeria: Zdjęcia   Online: 3 miesiące 4 tygodni 3 godz 9 min 56 s | 

Trochę trudna sytuacja nastała. Zmiana terminu byłaby najlepszym rozwiązaniem dla tych chcących wziąć udział w weselu, ale przecież nikt nie będzie robił problemów AdzeWu, jak i innym uczestniczkom zlotu. Trzeba coś wybrać. Choć bardzo chciałabym być na jednym jak i na drugim. Ja określe się do końca maja. 
				__________________ https://www.facebook.com/zaczekajnamotorze https://www.instagram.com/asia_moto/ XL750 + crf300rally   | 
|  |   | 
|  | #63 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Gdynia moje miasto 
				 Motocykl: Szafirowa Dama XT   Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s | 

ahoj, że tak zapytam, jak to Ofelia planowała, że zorganizowała sobie wesele w Zlot Czarownic ;-) karne offkółko w błocie po pachy, będzie musiała zaliczyć, jak przyjedzie na zlot na poprawiny :-) a tak serio serio, to konsekwentnym trzeba być ....uszanować deklarację większości i zaangażowanie AgiWU..... termin, został ustalony dużo wcześniej, żeby dziewczyny miały bufor czasu, by zaplanować sobie wolny wekend w pracy czy w domu, dla niektórych to jedyna legalna okazja, by wyrwać się na moturzenie w babskim towarzystwie... jak to mówią nie zawsze kawior, a życie to pasmo kompromisów czyli dwie strony niezadowlone  do zobaczeniaaa | 
|  |   | 
|  | #64 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2008 Miasto: Piastów pod Warszawą 
				 Motocykl: Nie mam już AT   Online: 3 tygodni 2 dni 8 godz 14 min 24 s | 

Sorki że sie wtrącę. A nie mozna by po prostu wesela urządzić u AgiWu? Zrobiło by sie żarcie z kociołka, wielkie ognicho etc... Było by na pewno jedyne w swoim stylu ;-) 
				__________________ Wielki Protektor | 
|  |   | 
|  | #65 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2010 Miasto: Podlasie 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 godz 57 min 8 s | 

AndreZ, ja pie....e - czy widziałeś kiedyś wesele bez facetów?
		 | 
|  |   | 
|  | #66 | 
| Asia  Zarejestrowany: Feb 2012 Miasto: Złotoryja/ Wrocław 
				 Motocykl: XL750, CRF300RALLY Galeria: Zdjęcia   Online: 3 miesiące 4 tygodni 3 godz 9 min 56 s | 

No to ładnie. Wesele Leffa i Ofelii bez Leffa    
				__________________ https://www.facebook.com/zaczekajnamotorze https://www.instagram.com/asia_moto/ XL750 + crf300rally   | 
|  |   | 
|  | #67 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2012 Miasto: mazurska wieś 
				   Online: 1 miesiąc 3 dni 35 min 20 s |  | 
|  |   | 
|  | #68 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2013 
				 Motocykl: BMW F800GS   Online: 1 dzień 16 godz 2 min 52 s | 

Hmmm to może ja zrobię weselicho Per procura     Nie wiem tylko czy Leffu byłby zachwycony tym rozwiązaniem   Ostatnio edytowane przez Ofelia : 22.05.2014 o 12:57 | 
|  |   | 
|  | #69 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2008 Miasto: Piastów pod Warszawą 
				 Motocykl: Nie mam już AT   Online: 3 tygodni 2 dni 8 godz 14 min 24 s | 

I co Mygosia? Da się?!

__________________ Wielki Protektor | 
|  |   | 
|  | #70 | 
|  Zarejestrowany: Oct 2010 Miasto: Podlasie 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 godz 57 min 8 s | 

Wszystko się da   Tylko nie zawsze jest sens  Zresztą AndreZ - i tak przecież by Cię nie było :P | 
|  |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Baby na motóry 2013, czyli zlot czarownic | jagna | Lejdis | 218 | 11.01.2014 01:01 |