|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  16.09.2010, 23:13 | #71 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Gdynia moje miasto 
				 Motocykl: Szafirowa Dama XT   Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s |   

haloo Lejdisy!!!!!!!!!!!!!!!  Która z szanownych Dam wybiera na ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010 http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167 okazja, żeby się spotkać, bo każdy w zasadzie ma tak samo daleko, bo to w środku polandii... okazja by poznać się na żiwo  , popodziwiać, obłocić nowych, starych Ryśków, Dominków i innych rumaków pogromczyń błotka i bezdroży  p.s. 3ba formę hodować, przed październikowym zjazdem Lejdisowym!!!!, a najefektywniej ćwiczyć w grupieee!!! no to KTO jedzie?!!! | 
|   |   | 
|  17.09.2010, 10:59 | #72 | |
|  Zarejestrowany: Aug 2010 Miasto: cudne manowce 
				 Motocykl: cb 250   Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 26 min 22 s |   Cytat: 
 Ja pojechałabym chętnie, ale na razie brak mi wystarczających umiejętności  . Dopiero zaczynam swoją przygodę z moto...ale, ale żeby WAS miłe koleżanki poznać mogłabym pojechać puszką i przy okazji zabrać te wszystkie Lejdiski, które są w podobnej sytuacji jak ja. Zatem jeśli, któraś chciałaby a nie ma jak dojechać zapraszam, jestem otwarta na propozycje  , tylko czas ucieka. | |
|   |   | 
|  17.09.2010, 13:12 | #73 | |
|  Zarejestrowany: Sep 2010 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 1 dzień 1 godz 3 min 48 s |   Cytat: 
 ja możliwe, że wybiorę się ale jak koleżanka powyżej, dopiero co właśnie prawko odebrałam i brak odpowiedniego motoru na teren (teraz Cebylka). Jeśli jakaś asfaltówka lub równa szutrówka to ja chętnie. Też bym chętnie pożyczyła motorek u którejs z Lejdis, taki singiel terenowy, żeby zrozumieć z czym się to je i czy w ogóle podoba sie  A więc chetnie Was poznam  i miejmy nadzieje, że wyjazd dojdzie do skutku   | |
|   |   | 
|  17.09.2010, 14:03 | #74 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2010 Miasto: Łódź 
				 Motocykl: TransAlp rocznik '89   Online: 4 dni 16 godz 57 min 30 s |   

Do Białej pod sam ośrodek jest asfalt / beton. Może nie jest najrówniejszy, ale każdym moto da się dojechać. W czasie imprezy nie ma konieczności jazdy offowej (oczywiście możliwość jest bo tereny do tego bardzo przyjemne dookoła i organizatorzy o właściwy dla buszujących w błocie klimat zadbali dodatkowo   ), można okolicę asfaltami pozwiedzać. A nie ma to jak na własnych dwóch kołach dojechać. Więc nie martw się czy dasz radę bo dasz na 100%. Pozdrawiam PS. Ja z racji bycia kwiatkiem ;-)))) w grupie organizacyjnej będę Was wszystkie witać ;-) na miejscu. 
				__________________ Kaś Czapter UĆ Motocykl wchodzi w krew, nawet jak stoi w garażu | 
|   |   | 
|  17.09.2010, 14:14 | #75 | 
| wondering soul  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i Galeria: Zdjęcia   Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s |   

Ja będę na pewno. Jeszcze nie wiem co prawda czym, ale specjalnie z rumuńskiej eskapady endurowej wcześniej wracam żeby "się stawić" w Białej. Przyjeżdżajcie Dziewczyny wszystko jedno czym, a w ostateczności nawet czterma kółkami, jak nie macie inaczej. Najważniejsze żeby się w końcu poznać lub lepiej poznać   z tymi, co już była okazja uścisnać dłoń gdzieś na szlaku. Pogadamy co można w przyszłości, gdzie, na czym i jak. Elutka i Maćka też na pewno będą. No i Pakita widziałam, żesię wybiera. Także trochę nas tam będzie. Mam nadzieję, że do zobaczenia. I przy okazji witam wszystkie Lejdiski, których do tej pory jakoś nie miałam okazji przywitać. 
				__________________ Ola | 
|   |   | 
|  17.09.2010, 15:11 | #76 | 
| Zarejestrowany: Nov 2008 Miasto: Opole/Wrocław 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 7 godz 56 min 54 s |   

Hej dziewczyny. Jest duza szansa ze i ja sie zjawie. Jeszcze nie wiem czy z motorkiem, bo ostatnio cos szwankuje, ale sprawa jest rozwojowa. Pozdrawiam, i mam nadzieje do zobaczenia w Białej! PS. czy jakies specjalne stroje sa wymagane/planowane/przewidziane? | 
|   |   | 
|  17.09.2010, 15:17 | #77 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: W-wa 
				 Motocykl: BMW F 650 GS Dakar Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s |   

Hej Lejdiski, I ja się melduję i potwierdzam, że będę moją Cebulką.  Z wielką radością spotkam się i poznam osobiście szanowne grono Lejdisek!  Do zobaczenia   
				__________________ "cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę" | 
|   |   | 
|  18.09.2010, 10:06 | #78 | 
| covax  Zarejestrowany: Apr 2010 Miasto: Podlaska wioska 
				 Motocykl: MZ ETZ 250 i coś jeszcze Galeria: Zdjęcia   Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 15 min 11 s |   

Bry Dziewczynkom!!! Ja również zawitam na Zakończenie, co prawda nie swoim motorkiem tylko jako plecaczek, ale bede. Więc do zobaczonka   | 
|   |   | 
|  18.09.2010, 11:41 | #79 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2008 Miasto: Polska poł.-wsch. 
				   Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 48 min 27 s |   

Będę. Do miłego  . | 
|   |   | 
|  20.09.2010, 13:51 | #80 | 
| Zarejestrowany: Sep 2010 Miasto: Legnica 
				 Motocykl: XL600V TransAfrica   Online: 1 dzień 1 godz 21 min 8 s |   

Cześć,  ja będę na pewno.Jadę swoim Trampkiem.Szaleć bardzo off-roadowo jeszcze nie będę bo na szutrach od niedawna się poruszam( do tej pory głównie asfalt). Miło będzie się poznać i wymienić doświadczeniem. Do zobaczenia w Białej   | 
|   |   |