|
|
|
|
#1 |
![]() |
Koledze rozpadły się po latach Tech8 i szuka butów enduro na szeroką stopę z wysokim podbiciem. Rozmiarowo też nie mało bo tak 13,5 US.
Tech10 cz SG12 za wąskie. Ktoś z was poleci jakieś buty enduro/cross na szeroką stopę.
|
|
|
#2 |
![]() |
Mam do sprzedania w idealnym stanie Alpinestars Durban. But już nie do kupienia.
Niestety kupiłem bez mierzenia i okazały się na tyle za duże że poza kilkoma wyjazdami jednak odstawiłem na półkę. Myślę że wkładka może mieć tak około 29.5-30cm. Mega obszerny but jak dla mnie. Mogę zmierzyć jak wrócę do domu w czwartek ale mniemam że z kolei dla niego będą za małe ![]() Miałem już czas jakiś wystawić na forum więc pewnie się w końcu doczekają. Porządne buty IMO.
|
|
|
#3 |
![]() |
Chodzi o buty enduro/cross. Durban to chyba raczej turystyka ADV - przynajmniej tak wyglądają, w kostce słabo.
|
|
|
#4 |
![]() |
Muszę się zgodzić. Raczej podróżne enduro niż naqrvianie po telewizorach
|
|
|
#5 |
![]() |
Swojego czasu mierzyłem wiele butów i najwygodniejsze jakie znalazłem z przyzwoitym poziomem ochrony to Tech7.
Może są większe niż Tech10... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Tech7 znam. Oceniam, że to gówno najgorsze jakie przez 30 lat mialem. Po 2u latach popękały plastiki, uszkodziłem 2 klamry i zerwałem 1 pasek, skaj udawajacy skurę popękał i oblazł, całą dolna część buta z podeszwą odkleiła się od cholewy, od początku bez smarowania silikonem nie chciały zapinać się klamry itd, itp. Fakt, zimą w podwójnych skarpetach stopa nie ściśnięta.
To pisze ja, amator, fakt jeżdżący i przy srogich mrozach. Może jakieś inne propozycje?
|
![]() |
|
|