![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2015
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 10 godz 33 min 35 s
|
![]()
497913424_24079430391649500_6938690048136491414_n.jpg
Uznałam ze w piątek 13 to idealna data by poinformować tych którzy jeszcze nie wiedzą o tym co się wydarzy: XIV ZLOT BABY NA MOTÓRY - PODLASIE Miejsce: "Gołębie Gniazdo" Zapisy i uczestnictwo tylko poprzez formularz: https://forms.gle/rGumVk8rgiLU9RpL9 Czy można przyjechać wcześniej i wyjechać później? - TAK! Organizator: Izabela "Izeczka" Gołębiewska - tel: 608165914 Patronat: Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i Okolic Koszt: 150 zadatek (bezzwrotny) na konto: Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i Okolic 09 1600 1462 1739 5232 9000 0004 (poprawiony) tytuł: imię nazwisko ksywa- BABY na Motóry + 200 zł gotówka na miejscu. (cena: zakwaterowanie + wyżywienie + niespodzianki) Nocleg i warunki sanitarne: Pole namiotowe i zlot w charakterze u babci pod gruszą, jest to moje podwórko i łąki sąsiadów. Tojki i zimna woda w zewnętrznych prysznicach, basen ogrodowy i woda w malutkiej rzeczce na końcu działki bez ograniczeń.! (będziemy kombinowali z podłączeniem zewnętrznego zbiornika z grzałką - jest nadzieja) Jeśli nie.. Mobilne BANIE - GRZANE z BĄBELKAMI - przyjadą do nas już w czwartek i zrobią ciepłą wodę.. Dla mocno potrzebujących cywilizacji, domowa łazienka do dyspozycji.. Na miejscu na zewnątrz: Grill gazowy, ognisko, ruszt, kuchenka gazowa, lodówka, grill drzewny, garaż narzędzia, zaplecze techniczne i awaryjny bus â będzie do naszej dyspozycji. Przestronna wiata będzie pełniła rolę naszej stołówki i spotkań i miejsca odpraw, rzutnik też załatwię. Wyżywienie: Opcja - Vege/Mięsożerni - do wyboru każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania w formie szwedzkiego stołu z domowymi przysmakami â sobota/niedziela Obiadokolacje w piątek, sobota + po-trasowa biesiada z soboty na niedzielę + grill i przygotowane kiełbaski i przysmaki będzie cały czas skwierczał i czekał na nienasyconych. Dostęp napojów picia bez ograniczeń: woda, kawa, herbata, kompot/lemoniada (na rozruch karawaki z winem i duchem puszczy macie ode mnie w prezencie) Napoje % i 0% również pod ręka do nabycia drogą wymiany za okrągłe metalowe pesos do puszki. Na miejscu Zaopiekują się nami: Baby na motóry! Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i okolic- w którym mam przyjemność pełnić funkcję prezesa. MotoLadies Team - Białystok To mocna ekipa z którą przygotowaliśmy dla Was kilka niespodzianek. Ze szczegółów które mogą zdradzić: @ TURMALINOVA - Opuncja Figowa - przeprowadzi Nam warsztaty z tworzenia biżuterii, wykonamy magiczne bransoletki ochronne! @ ADVinside - Monika - nie wyobrażam sobie żeby mogłoby jej nie być ze swoimi doskonałymi ciuchami. @Marka KOVE pod opieka MotoLadies Team - Białystok udostępni nam motocykle do małych testów, dziewczyny zaopiekują się nami na trasie ON. @JEZDZI JAK BABA - ENDUROTERAPIA - Kasiek Kulik nasza wspaniała i nieustraszona â bo nie boi się nas uczyć! Podrozemotocyklowe.com - Barbara BAŚKA mentorki Yogi â wprowadzą nasz w poranne ASANY, następnie szpagaty i takie tam gimnastyki co by przed drogą rozruszać stawy. Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i okolic - ma dla was.. COŚ i COŚ i... kwiaty, zioła, ogień i Podlaskie klimaty.. Więcej nie mogę zdradzić + Organizacja Kajaków Piątek Wspomnę jeszcze, że w niedzielę 13.07 o godz. 15. w Karakulach rozpocznie się przegląd muzyki i śpiewu - "Bawimy się na ludowo i wielokulturowo"- organizowane przez Koło Gospodyń Wiejskich. Kto ma możliwość zostać dłużej, serdecznie zachęcam .. No cóż.. Trasy będą. Dla każdego coś miłego. Jak popada- to nie będzie się kurzyło a jak nie popada- to będzie. Amen.. Podlasie zaprasza, przybywajcie. Pozdrawiam, Izeczka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 10 miesiące 3 dni 17 godz 17 min 35 s
|
![]()
Iza, ale impreza! W 4 tygodnie nie dam rady zmienić płci w dowodzie osobistym.
Można wjechać na zwykle oświadczenie płci ? Chyba że na księdza można ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
XII Zlot Baby na Motóry Beskid Niski | zaczekaj | Lejdis | 11 | 09.10.2023 12:50 |
XI zlot Baby na motóry | managa | Lejdis | 16 | 22.06.2023 13:34 |
X zlot baby na motóry | managa | Lejdis | 28 | 08.09.2021 08:06 |
IX Zlot Baby na motóry | managa | Lejdis | 13 | 29.07.2020 15:39 |
VIII Zlot Baby na Motóry | zaczekaj | Lejdis | 36 | 30.07.2019 21:05 |