|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
![]() |
Pany podpinam się pod wątek wizowy do Rosji, wyjeżdżamy w maju na Magadan i do Japonii to zależy mi na wizie wielokrotnego przekroczenia najlepiej pół roczna. Też jestem ciekawy co ten rok pokaże, mam nadzieję że na plus. Jakby ktoś miał jakieś bieżące info to było by fajnie, z wizami formalnie ruszamy w lutym.
|
|
|
#12 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2021
Miasto: Kraków/Zielonki
Motocykl: KTM1290R
Przebieg: rośnie
Online: 3 tygodni 22 godz 50 min 38 s
|
Cytat:
Jednak nie jestem za bardzo fb, nie mam polubień, znajomych itp. nie mam na to parcia. W dodatku całkiem niedawno musiałem załozyć nowe konto, bo mi chińczyk zajebał całą zawartość firmowego i osobistego konta? Sporo tam informacji o tym kierunku i rzeczywiście ludzi dużo jeżdzi. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2021
Miasto: Kraków/Zielonki
Motocykl: KTM1290R
Przebieg: rośnie
Online: 3 tygodni 22 godz 50 min 38 s
|
Cytat:
Możesz wrzucić jaką trasa lecicie, wielokrotna wiza to Mongolia pewnie, jak zamierzasz przerzucić się z Magadanu/Rosji do Japonii, sankcje trzymają dużo połączeń, jak nie wszystkie do krajów nie trzymających sztamy z ruskimi Jak patrzyłem, aby się wydostać z Władywostoku to najłatwiej Pekin. Wiele wyszukiwarek nie przyjmuje nawet nazw rosyjskich miast/portów. |
|
|
|
|
![]() |
|
|