Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 20:00   #396
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 10 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 12 min 33 s
Domyślnie

Chce mieć takiego, wiec w końcu pójdę go skrócić! Jak chcecie tak zrobię, żeby te łanie były spokojniejsze

Fryzik.w koncu wrocil w nrdowskiej Stany i grzecznie kuruje wątrobę ziołowym sznapsem. Organizm mocno przepłukany , mózg jeszcze lepiej. Osady cywilizacyjne zdetonowane najlepszymi środkami i ludźmi do których chętnie wracam i będę do was wracać waryjaty.

1758045378412376028053392188151.jpg

Wymieniać pojedynczo was nie będę bo naprawdę jesteście wszyscy jeszcze ludźmi z krwi, kości, uśmiechu i wypić lubicie

Jo tysz.

Reparacje wojenne za szlaban zeszły częściowo, więc w przyszłym roku są jeszcze rezerwy.

Chyba że Stopa powie, że fundament szlabanu też został uszkodzony i będę musiał dalej bulić i wozić.

Wszyscy od Aaaa do zetzetuet czujcie się wyciskani. Z wami to na koniec świata i jeden krok dalej.

Ps. Slonzouki pojechali na poniemieckie bunkry. Zazdroszczam wom.

Seamen, mazutu przywiez w końcu bo chce sprawdzić czy golf na tym pojedzie

Svenson, dzięki za składkę na forum i masz w ryj że uciekłeś z rana znacka.

Spotkanie nad rzeką było w pytę.

Wieśfalia powinna brać udział na zlocie w Niemcach, jak urządzić salon w T3. Zamiast Webasto dałbym kominek. Byłoby jak powinno być.

Chujowo że foty wspólnej nie zrobilismy. Karna dawka w ryj dla organizatora.

Było ciemno, z kimś coś piłem, coś gadałem później się śmialiśmy że drzewa musiałem się trzymać. Nie wiem kto to ale też masz w ryj na wiosnę.

Akcja że śmierdzącymi śledziami z Norwegii zaskoczyła wszystkich. Cały świat rzyga a Polacy mówią , dobreeeee

Bohaterem dla mnie jest Żoną od dwóch Marianów, która piła sok z tych śledzi z puszki.

A w ogóle przechujem jest Novy z forum, który dostał na powitanie soku śledziowego i z radoscia go wypił i powiedział: trochę słona ta wódka

Kurwa, nie wytrzymam z wami
niż tego co zrobiłeś.
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem