Widzisz Zimiok, świat nie jest równy i nie jest taki sam. Już wiesz kto ma zryty beret i kogo trzeba paragrafami wychować. Do paki trzeba wsadzić jeszcze Grecję, Włochy Hiszpanie , stany Arizona i Utah. Dopóki normalnie jedziesz nic się nie stanie.
A trzeźwi po 2 paki wyprzedzają na ciągłej, a my w NRD pyrkamy sobie do domu. Po ostatnim festynie znowu żadne auto nie zostało na parkingu w nocy. Z ostatniego zlotu traktorów i o 2 w nocy ostatnie 4 traktory pojechały do domu. Wszyscy do paki!
Ja się nie chwalę, ja mówię jaki jest stan rzeczy. Wyjedź może kiedy za granicę w końcu, spotkaj lokalesow i zobacz jak żyja i w końcu zauważysz że bez paragrafów da się żyć. Pijesz sobie piwko za kiera byle nie przekroczyć pół promila. Wszystko zgodnie z paragrafem i niekt nie ma zrytego beretu. Jest całkowicie normalnym że wracając z budowy w busie budowlanym, kierowca też sobie piwko pije. Pewnie przeraza Cie ten fakt, ale taki jest świat.
Nie uda Ci sie mnie wystraszyć statystykami. Wystawiłbym Ci tu statystyki gdzie miliony umarło jak wzięli, w latach 2020 - 2023 z powodu światowego ocipienia ale jest zakaz mówienia tym.
Szacunkowo do 50 milionów ludzi ma trwałe szkody na zdrowiu w samej Europie.
A Ty mi tu wstawiasz jakieś 172 ofiary i straszysz mnie. No niestety, nie uda Co się to. Gorszy od kierowcy po piwku za kierownicą, jest szalony trzeźwy polityk chcacy dobra i bezpieczeństwa dla mnie i innych. Od tego giną miliony.
niż tego co zrobiłeś.
Ostatnio edytowane przez fassi : Dzisiaj o 14:38
|