Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wczoraj, 16:13   #33
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 10 miesiące 1 tydzień 13 godz 41 min 36 s
Domyślnie

Samorządowcy piszą że to ogranicza wolność i nie niemizkiwe do wyegzekwowania. Spotka się 11 motocykli na rynku we wsi, wypija kawe w kawiarni i nie daj borze ktoś podniesie koło i wszyscy po 2500.

Przeszkadzają Ci golfy na parkingu nad jeziorem w lesie , a nie przeszkadzają Ci motocykle wyjeżdżające że zlotu w BB w środku lasu? Przecież tam pięknie odkręcają manety i idą bokiem i ja to uwielbiam. Też bym tak chciał.

A Tobie to przeszkadza. Hałas z akrapovica jest o wiele głośniejszy niż że starego golfa.

Zimiok, przyznaj się że jesteś hipokryta w tym przypadku.

Spacerując po lesie obok zlotu w BB usłyszysz te wydechy, na szutrze zobaczysz drift i zadzwonisz po bagiety bo mają paragrafy. Twoja wolność się w tym momencie skończyła i nas ujebiesz wszystkich za to. Ja rozumiem że zlapiesz kierowce który to zrobił i go ukarzesz. Sprawca-mandat.

Z tam paragrafem ujebia nas wszystkich na tym złocie włącznie z organizatorem, a sprawca będzie już w domu. Czy Ty rozumiesz co w tym paragrafie pisze?. Mi zarzucasz analfabetyzm a sam 3 zdań napisanych nie rozumiesz.

Cytat:
celowe wprowadzenie pojazdu w poślizg lub doprowadzenie do utraty styczności z nawierzchnią, chociażby jednego z kół pojazdu, wykonane w trakcie zgromadzenia zorganizowanego na otwartej ogólnodostępnej przestrzeni tzw. drift i wheelie

Projekt przewiduje, że karze ograniczenia wolności albo grzywny podlegać będzie osoba uczestnicząca w zgromadzeniu, właściciele, posiadacze lub użytkownicy pojazdów na otwartej ogólnodostępnej przestrzeni, w liczbie większej niż 10 pojazdów, którego celem jest prezentacja pojazdów, w tym wprowadzonych w nich modyfikacji, zorganizowanym bez wymaganego zawiadomienia (gminy)

Czytaj więcej na Prawo.pl:
https://www.prawo.pl/samorzad/kara-z...kt,532953.html

Zlot BB i każdy inny zlot spełnia ten paragraf. Otwarta przestrzeń, Prezentujemy pojazdy, są zmodyfikowane, impreza otwarta bez biletów i ochrony na wejściu czyli ogólnodostępna i jest nas więcej niż 10. Czego nie rozumiesz?

Ostatnio prezentowałem mojego golfa, chyba 6 osób patrzyło pod maskę i podziwiało dymiąca jednostek mocy w liczbie 60 qni, a w bagażniku miałem parę skrzynek piwa niemieckiego. Strach w przyszłości będzie odpalić silnik, bo jeszcze Tobiepodobny spacerujący po lesie na grzybach, zadzwoni po bagiety i wszyscy idziemy do paki, pewnie bez piwa.

Wszyscy dostają mandat. Uczestnicy i organizatorzy. Spotkanie z kumplami na mieście będzie chodzeniem po polu minowym, bo wystarczy jeden podniesie na chwilę koło przednie i wszyscy po 2500 minimum! Jak zechcą to każdemu z nas dają 5000 albo więcej, S. i S. obejrzą świat w kratkę.

I Ty twierdzusz że to żaden zamordystyczny paragraf rodem ze epoki wąsatego juzka, na forum motocyklowym który organizuje najpiękniejszy zlot motocykli na świecie. Zazdrościsz nam tak mocno zajebistej zabawy, że chcesz aby te paragrafy weszły i przestalibyśmy się spotykać czy co? Albo po prostu nienawidzisz jak ludzie się bawią i mają radość?

Ps. Zmieniłem kluczowe słowa na inicjały z następującego powodu. Wbiłem w google zapytanie

organizacja zlotow na ktorych bedzie wiecej niz 10 pojazdow nowe przepisy

I wyskoczył mi jako pierwszy wynik ten wątek.

Szanowna Administracjo, może nadszedł ten moment w którym trzeba zamknąć forum dla niezalogowanych? Paragrafy idą rodem z epoki wasatego juzka, a nasze pisanie na forum dodaje dowód przed sądem. Kogoś zaboli że się bawimy, kogoś zaboli że wstawimy filmik jak Ramires idzie bokiem w BB na harleyu,bo nie opanował manetki tej piekielnej maszyny na piochu. Spakuje pliki, wyśle zawiadomienie i to będzie nasz ostatni zlot. Ludzie są , więc paragrafów się znajdzie włącznie z wyjazdem do paki. Żyjemy znowu w komunie.

Albo chociaż ten wątek do Hyde parku przenieść.

Żyjemy w podłych czasach, gdzie każdemu coś przeszkadza a wolność jest choroba z której paragrafy mają nas wyleczyć.
niż tego co zrobiłeś.

Ostatnio edytowane przez fassi : Wczoraj o 17:18
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem