Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wczoraj, 09:52   #1
izeczka

izeczka's Avatar

Motocykl: nie mam AT jeszcze
izeczka jest na dystyngowanej drodze
Online: 10 godz 33 min 35 s
Domyślnie Xiv zlot baby na motóry - podlasie

497913424_24079430391649500_6938690048136491414_n.jpg

Uznałam ze w piątek 13 to idealna data by poinformować tych którzy jeszcze nie wiedzą o tym co się wydarzy:

XIV ZLOT BABY NA MOTÓRY - PODLASIE

Miejsce: "Gołębie Gniazdo"

Zapisy i uczestnictwo tylko poprzez formularz:

https://forms.gle/rGumVk8rgiLU9RpL9

Czy można przyjechać wcześniej i wyjechać później?
- TAK!

Organizator: Izabela "Izeczka" Gołębiewska - tel: 608165914
Patronat: Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i Okolic

Koszt: 150 zadatek (bezzwrotny) na konto:

Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i Okolic
09 1600 1462 1739 5232 9000 0004 (poprawiony)
tytuł: imię nazwisko ksywa- BABY na Motóry

+ 200 zł gotówka na miejscu.
(cena: zakwaterowanie + wyżywienie + niespodzianki)

Nocleg i warunki sanitarne:
Pole namiotowe i zlot w charakterze u babci pod gruszą, jest to moje podwórko i łąki sąsiadów.
Tojki i zimna woda w zewnętrznych prysznicach, basen ogrodowy i woda w malutkiej rzeczce na końcu działki bez ograniczeń.!��
(będziemy kombinowali z podłączeniem zewnętrznego zbiornika z grzałką - jest nadzieja)��
Jeśli nie..
Mobilne BANIE - GRZANE z BĄBELKAMI - przyjadą do nas już w czwartek i zrobią ciepłą wodę..
Dla mocno potrzebujących cywilizacji, domowa łazienka do dyspozycji.. ��

Na miejscu na zewnątrz:
Grill gazowy, ognisko, ruszt, kuchenka gazowa, lodówka, grill drzewny, garaż narzędzia, zaplecze techniczne i awaryjny bus – będzie do naszej dyspozycji.
Przestronna wiata będzie pełniła rolę naszej stołówki i spotkań i miejsca odpraw, rzutnik też załatwię.

Wyżywienie:
Opcja - Vege/Mięsożerni - do wyboru każdy znajdzie coś dla siebie.
Śniadania w formie szwedzkiego stołu z domowymi przysmakami – sobota/niedziela
Obiadokolacje w piątek, sobota
+ po-trasowa biesiada z soboty na niedzielę
+ grill i przygotowane kiełbaski i przysmaki będzie cały czas skwierczał i czekał na nienasyconych.

Dostęp napojów picia bez ograniczeń:
woda, kawa, herbata, kompot/lemoniada
(na rozruch karawaki z winem i duchem puszczy macie ode mnie w prezencie)
Napoje % i 0% również pod ręka do nabycia drogą wymiany za okrągłe metalowe pesos do puszki.

Na miejscu Zaopiekują się nami:
Baby na motóry!
Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i okolic- w którym mam przyjemność pełnić funkcję prezesa.
MotoLadies Team - Białystok
To mocna ekipa z którą przygotowaliśmy dla Was kilka niespodzianek.

Ze szczegółów które mogą zdradzić:
@ TURMALINOVA - Opuncja Figowa - przeprowadzi Nam warsztaty z tworzenia biżuterii, wykonamy magiczne bransoletki ochronne!
@ ADVinside - Monika - nie wyobrażam sobie żeby mogłoby jej nie być ze swoimi doskonałymi ciuchami.
@Marka KOVE pod opieka MotoLadies Team - Białystok udostępni nam motocykle do małych testów, dziewczyny zaopiekują się nami na trasie ON.
@JEZDZI JAK BABA - ENDUROTERAPIA - Kasiek Kulik nasza wspaniała i nieustraszona – bo nie boi się nas uczyć!
Podrozemotocyklowe.com - Barbara BAŚKA mentorki Yogi – wprowadzą nasz w poranne ASANY, następnie szpagaty i takie tam gimnastyki co by przed drogą rozruszać stawy.
Stowarzyszenie Przyjaciół Karakul i okolic - ma dla was.. COŚ i COŚ i... kwiaty, zioła, ogień i Podlaskie klimaty..
Więcej nie mogę zdradzić ��
+ Organizacja Kajaków Piątek

Wspomnę jeszcze, że w niedzielę 13.07 o godz. 15. w Karakulach rozpocznie się przegląd muzyki i śpiewu - "Bawimy się na ludowo i wielokulturowo"- organizowane przez Koło Gospodyń Wiejskich. Kto ma możliwość zostać dłużej, serdecznie zachęcam ..��

No cóż..
Trasy będą.
Dla każdego coś miłego.

Jak popada- to nie będzie się kurzyło a jak nie popada- to będzie.
Amen..
Podlasie zaprasza, przybywajcie.

Pozdrawiam,
Izeczka
izeczka jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem