![]() |
Moduł zapłnonowy Ignitech.
Cześć.
Czy ktokolwiek zamawiał a potem korzystał z wyrobów tej czeskiej firmy? Ja zastanawiam się nad modułem zapłonowym do Hondy Transalp 1999. Pozdrawiam |
macałem temat na etapie DR350 - nie zdecydowałem się w końcu bo rozwiązałem temat uszkdzonego CDI używką. mają dobre opinie i dobry kontakt z nimi był.
|
jezykO-mówimy o jednym pojedynczym module?
Dopytuję, gdyż rocznik motocykla nie zawsze współgra z rzeczywistym. Jeden z czarnuchów na pewno kupował u nich i jest zadowolony. |
Pojedynczy. Dostałem wiadomość i suma wszystkich składowych ceny: moduł, adapter, przewód USB/COM, przesyłka to kwota rzędu 274 Euro.
|
Tuninguj:)
Hamownia tania jest. Sonda w wydech i zmieniać kąty zapłonu. |
Bralem do XR650L jak mi zimne luty się pojawiły - firma spoko, moto działa, można mocno customizować w sofcie. W US ściągali od nich hurtowo do XRki.
|
A soft dostałeś od nich?
|
Soft jest do pobrania z ich strony. Jedyne co dokupiłem na allegro to adapter RS232 na USB (można też od nich bezpośrednio).
Dostalem/pobrałem od nich też mapy - standard i jakąś tuningowaną. |
Daj znać jak wyjdzie.
Mam do uruchomienia silnik od crf300l, który najpewniej skończy na zasilaniu gaźnikowym - NIC do niego nie mam więc pchanie się wstecznie przywracając ten anemiczny oryginalny system tym bardziej jest bez sensu. |
Mam Ignitecha w CX500. Jedyna rozsądna opcja na stare moto.
|
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |