|  | 
| 
 Kołobrzeg i okolica na jeden dzień Hej, Czy coś w bliskiej odległości od Kołobrzegu warte zobaczenia przychodzi Wam do głowy? Będę dosłownie jeden dzień miał wolny. Raczej blisko, asfaltem, albo nawet i bez moto (dzień wcześniej i dzień później będą przeloty po 600km). Będę z Plecaczką ;) Z góry dziękuję za inspirację. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Cześć w Kołobrzegu latarnia i muzeum oręża polskiego no i w porcie rejs kutrem torpedowym no i największy komis wojskowy  (można jeździć czołgiem ) dalej w stronę Świnoujścia  w Rogowie hangar bo byłej bazie morskiego Luftwaffe  (stąd startowały samoloty na Gryfa i Wichra ) Pogorzelica  kolejka waskotorowa Niechorze latarnia morska Trzęsacz  ruiny kościoła na klifie  Wolin  osada wikingów Wicko wyrzutnia v-3  (dlugie działo ) rezerwat  żubrów  turkusowe jezioro w Wapnicy  do wyboru do koloru. Hej | 
| 
 Burgerownia Masarnia jest/była godna polecenia. Ostatnio tam jadłem kilka lat temu. | 
| 
 Pięknie Wam dziękuję :)  Układa się dobry plan! Dzięki!! Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Bagicz- stare poradzieckie lotnisko. Dawno tam nie byłem więc nie wiem ile z niego zostało. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |